Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hova tudok fordulni az erős...

Hova tudok fordulni az erős megfázásommal?

Figyelt kérdés
A lakhelyemtől távoli városban vagyok és még itt is leszek sokáig. Erősen köhögök, szerintem lázas is vagyok. A kórházba nem akarok bemenni, de mindenképpen kellene látnia egy orvosnak és gyógyszert is kellene felírni. Milyen orvost keressek? Hol? Magánrendelőbe nem akarok menni, mert az nagyon drága.
2016. okt. 20. 01:03
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Háziorvosod messze, kórházba nem mész, magánba nem mész... akkor egy helyre tudsz fordulni, a fal felé az ágyadban.

Egyébként lemész a patikába, veszel Coldrexet, Algoflexet, C-vitamint, Strepsilst, Neocitrant, orrsprayt, köhögéscsillapítót... ezer féle vény nélküli készítmény van, ami egy megfázásra elég.

De orvost nem fogsz rendelőkön kívül találni, hacsak nem ismersz ott kinn valakit (de nyilván nem). Homeos "orvoshoz" meg hiába mennél, mert ő nem írhat fel gyógyszert. De a kamillatea azért mindig beválik.

Lázcsillapításra elég az algoflex, vagy flector, mindegy, amit ott kapni lehet. De ha már lemész, vehetsz egy lázmérőt is, 37-tel semmit nem kell csinálnod, de 40-nel már érdemes bemenni az ügyeletre.

2016. okt. 20. 03:04
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
A helyi orvosi ugyeleten el kell, hogy lassanak!
2016. okt. 20. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármelyik háziorvoshoz bemehetsz, kötelesek ellátni! A TAJ kártyád legyen nálad.

Jobbulást!

2016. okt. 20. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Be az ágyba. Nem kell gyógyszer, csak sok C-vitamin.
2016. okt. 20. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!