Ez ugye nem veteles?
1-2, de akár 3-4 napos késés simán belefér, ez így normális. Egy virusfertőzés nem egy órán keresztül tart, hanem sokkal tovább. Hasmenés lehet a menstruációtól is. Szóval nem értem miért gyanakodsz vetélésre, de igazából ha az lett volna, aminek kb. 0% az esélye, akkor sem lenne most semmi teendőd.
Nekem teljesen fájdalommentes menzeszem van, mégis előfordult, h begörcsöltem, ráadásul nyaralás alatt, gyógyszerem se volt, az ágyból alig bírtam kimászni. Nem gépek vagyunk, néha nem ugyanolyan a menzesz, mint a megszokott.
Én egy nőgyógyászati kivizsgálást melegen ajánlok, mert bár azoknál, akiknél típusosan minden menses alkalmával ugyanezen panaszok jelentkeznek ez nem tünet, de ha a menstruáció mennyisége/görcserőssége/tünetei megváltoznak, az jelenthet akár hormonális, akár méhhel vagy a petefészkekkel kapcsolatos problémát is. Az hogy késik, gyakorlatilag a táplálkozási változásoktól elkezdve a hízás/fogyáson át a stresszig minden miatt lehet, 1-2 nap nem számottevő.
A hasmenés egyértelműen a nagymértékű görcsölés eredménye ilyenkor, a szédülés, émelygés, sápadtság a vérzés miatt fordul elő, illetve a hormonok eredménye.
Azonban én a helyedben elmennék a nődokihoz, és elmondanám ezeket a tüneteket/panaszokat, szükség volna egy szélesebb körű kivizsgálásra, hátha valami nincs rendben a petefészkek hormontermelése környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!