A lábam! Elveszthetem?
Hetek óta fáj a térdem és csúnyán meg is van dagadva. Többször elmentem már orvoshoz - vizsgálgattak.
Ma vissza kellett mennem, de anyámat is behívták.
A másik szobában beszélgetett az orvossal. Próbáltam figyelni, de csak pár szót hallottam. Viszont az megrémített! Az jött át " amputálni kell"
Szerintetek?
És ez mennyi idő? Addig féllábam lesz?
Hogy fogok járni? Mankóval?
Egyelőre még messze nem dőlt el, hogy le kell vágni a lábad. Előtte mindenképp megpróbálják amputáció nélül megoldani. Csak akkor választják ezt a drasztikus megoldást, ha máshogy nem tudják megóvni az életed.
Azt tanácsolnám, kérd meg nyukádat, vigyen vissza az orvoshoz, hogy feltehesd neki a kérdéseidet. Ha van benne emberség, foglalkozik veled. Már amikor ott voltatok, neked is el kellett volna hogy mondja, mert a te életderől van szó.
A protézis ijesztően hangzik, de gondolj bele, a lábunkat csak járásra használjuk, az viszonylag egyszerű funkció, és jól pótolható. Tudom, ez most nem vigasztal, millió kérdés jön elő, de fogsz tudni élni vele. Nézd meg például a paralimpikonokat.
Írj majd hétfőn, mit mondtak.
Azonnal hivjatok fel! Megadom az elerhetosegemet privatban. Igy latatlanban, hogy nem latom a leleteidet, sokat nem tudok mondani, de az eddigi informaciok szerint sarcomanak tunik. Legalabbis, ha daganat.
Ismerek valakit, aki mar sok ehhez hasonlo esetet mutet nelkul "megoldott". Foorvos. Gyerek paciensei is vannak. En alternativ daganatterapiaval foglalkozom es a Haynal Imre Egeszsegtudomanyi Egyetemen vegeztem.
Tobbit privatban kuldom. Nyugi, mindenben segitek, ne keseredj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!