A lábam! Elveszthetem?
Hetek óta fáj a térdem és csúnyán meg is van dagadva. Többször elmentem már orvoshoz - vizsgálgattak.
Ma vissza kellett mennem, de anyámat is behívták.
A másik szobában beszélgetett az orvossal. Próbáltam figyelni, de csak pár szót hallottam. Viszont az megrémített! Az jött át " amputálni kell"
Szerintetek?
Neked mondott valamit az orvos?
Az is lehet hogy csak a mondat végét hallottad "ha nem csinálunk ezt vagy azt meg az is elofordulhat hogy amputalni kell"
Mindenképp kérdezd meg anyukadat, hogy mi is volt és Legyen őszinte ne gyötrodj ezen főleg ne ha fölösleges, meg hát jogod van tudni
Nálatok a családban nem él a kommunikáció?
Lehet, hogy valamit félrehallottál és ilyen szörnyűségeket gondolsz. Lehet az orvos épp sztorizott valamit anyukádnak egy lábról, amit amputálni kellett, az ilyen félmondatokból óriási félreértések vannak ám. Miért nem az orvosnál kérdeztél rá, hogy mi van? Jogod van tudni. Most menj oda anyukádhoz és kérdezz rá, hogy mi is volt ez és mi van a lábaddal, hidd el, hogy válaszolni fog. Lehet azt hitte, hogy te is hallod a beszélgetést. Tudod, ha olyan durva lenne a helyzet, hogy amputálni kellene a lábad, amit kétlek egy bedagadt térd miatt, akkor már kaptad is volna a beutalót, valami kórházba, vagy gyógyszereket, hogy ne kapj vérmérgezést.
Szóval nyugi, beszélj anyukáddal és ne parázz.
Hazafelé anya nagyon csendes volt... nem akart beszélni.
Egyelőre még itthon se jött szóba.
De lehetséges? Akkor mi lesz?
Egyrészt kérdezz rá. Másrészt ahogy az első írja, az orvosok bizony szeretik ijesztgetni a betegeket a javasolt terápia elmaradásának lehetséges hosszútávú következményeivel. Erre pont azért van szükség, mert annyira gyakori, hogy a beteg egyébként nem működik közre, és kis bajból nagy lesz, hogy rutinná válik az ilyen rémületek belengetése.
Én is haragudtam ezért az orvosokra, hogy minek paráztatják fölöslegesen a betegeiket, amíg nem kezdtem csontkovácsként praktizálni, és meg nem tapasztaltam, hogy nem csinálja az a hülye azt a napi KETTŐ PERC gyógytornát, amíg nem fenyegetem műtéttel...
Megkérdeztem...
Daganat van a térdemen! Le tudják merevíteni a térdem, vagy....
Hétfőn mennem kell a kórházba, megnézik, mi lehetne tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!