Előnyös lenne nekem az inzulinpumpa?
Figyelt kérdés
16 éves, 11 éve cukorbeteg lány vagyok. Napi 4x inzulinozom magam. Jók ez eredményeim, és a cukrommal sincs általában baj. Viszont inzulinpumpával talán könnyebb lenne minden.
Van mikor véletlenül elfelejtek inzulint adni, vagy olyan helyzetben vagyok, ahol nem a legjobb inzulint adni, és ilyenkor sokkal egyszerűbb lenne a pumpával.
Anyuék viszont nem akarják, mert szerintük nincs szükségem rá, mert így is elég jók az eredményeim, meg csúnya lenne, ha mindíg ott ficegne rajtam. És a fenntartása is drága.
Ti mit gondoltok erről?
2010. ápr. 22. 21:05
1/4 anonim válasza:
Közel 40 éve vagyokk inzulinos cukorbeteg, de senki nem tudott még rávenni, hogy beültessék nekem az inzulinpumpát. Egyébként, ha normálisak inzulinnal a cukraid ne ragaszkodjál hozzá. Számos embert tudok elvégeztette, és rá 1 hónanapra levetette, nem vált be. A másik ugyanúgy kell nézned a vércukraidat újjbegyszúrással mint azelőtt. Tehát nincs benne automatikus cukormérő, hogy akkor adjon be inzulint, amikor emelkedik a vércukor. A próbaidő alatt nem kell érte fizetni, de ha az lejár, bizony elég drága mulatság. Ne feledd el beadni az inzulint, légy fegyelmezettebb, és jó egészséget kívánok neked.
2/4 anonim válasza:
Én is 7 éves korom óta cukorbeteg vagyok. Eddig soha nem felejtettem el beadni az inzulint. Mindig be lehet adni, olyan nincs, hogy nem megfelelő a hely. Illemhely majdnem mindenhol van, ha meg nincs akkor bújj el egy bokor mögé és ott add be. Ha meglátja valaki nem baj, a betegség nem szégyen.
4/4 anonim válasza:
BEÜLTESSÉK??? :DDDD úúúristen 40 éve cukros bagy és ilyen fäszságot irsz? szakadok :DD ez egy bármikor kicserélhető kanül de 2-3 naponta a legjobb cserélni és ennyi nm kell máskor inzulint beadni. de m1 nm fogom most elmagyarázni az egészet nézz már utána légyszi mert ez ciki h 40 éve cukros vagy és ilyeneket irsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!