Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 13/l vagyok, az lenne a...

13/l vagyok, az lenne a gondom, hogy visszatérő ínhüvelygyulladásom van. Mit lehetne ezellen tenni?

Figyelt kérdés
Fuvolázom és (90% hogy amiatt hogy el van lustulva a kezem, és nem pont úgy tartom ahogy helyes a fuvolát)emiatt alakult ez ki 1.november-január, voltunk vele orvosnál megröntgenezte, de nem látott semmit, így adott 2 hét tesi felmentést(amit alapjáraton nem szeretek, de nem is utálom)és ennyi...ez tartott januárig, addig levehető gipszeztem, aztán február vége, mátcius elejétől június elejéig tartott, azzal nem voltunk orvosnál, mert ugyanazok voltak a tünetek, de volt rögzítőm, azt hordtam, ma reggel meg megint nagyon fájt, most is fáj, de nem nagyon, pont annyira, hogy minden mozdulat fáj, és ez idegesítő, nincs feldagadva...akkor most megint jönnek azok a "szép hónapok"???Meg most még szeptemberben kirándulni is megyünk, 2×is, októberben is, meg szerintem még egy párszor, arra meg nem szeretném, ha úgymond nem tudnám használni a kezemet...most sem tervezek orvoshoz menni, de most már az alkarom feléig terjed a fájdalom, valakinek tapasztalata?Mit tudnék vele csinálni?Vagy mit tud az orvos vele csinálni?
2016. szept. 9. 19:17
 1/9 anonim válasza:
Diclofenac kenőcs, vagy Lóbalzsam használatával meg lehet próbálni kezelni a gyulladást! :)
2016. szept. 9. 19:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Az orvos diclac kenőcsöt írt fel rá, azzal kentük, de nem javult, azt hiszem a diclac meg a diclofenac egy és ugyanaz más névvel(lehet tévedek)
2016. szept. 9. 19:43
 3/9 anonim válasza:

Szinte teljesen ugyanaz, csupán a Diclac Diclofenac hatóanyagú :)

Igazad van amúgy, nagyon jól tudtad :)

Lóbalzsamotok van?

Ha nincs, általába a 100-as boltokban kapni lehet, nem egy ökör ára :)

2016. szept. 9. 19:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Nincs, figyelj, itt a pénz nem kérdés főleg nem 1-2 ezer, csak már nagyon rühellem, szabadulnék tőle, de nem tudok😭a fuvolázást meg kizárt, hogy abbahagyom, az az életem
2016. szept. 9. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! Semmi olyant ne tegyél a kezeddel, amit nem orvos javasol! Csak azt használd, amit ő ad. Lóbalzsamot se!
2016. szept. 9. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:

csak, amit a doki ír!

fizioterápiára nem küldtek?

2016. szept. 9. 20:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem küldtek
2016. szept. 10. 08:46
 8/9 anonim válasza:

Szia!

Ha itt vagy még, kérlek, írj rám! :/

Írtam rád priviben!

16/L

2016. szept. 10. 16:48
 9/9 anonim válasza:
Pedig lehet, hogy a fizioterápián meg tudják odlani a gondot. :)
2016. szept. 10. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!