Mi a véleményed a paraszolvenciáról: te szoktál az egészségügyi dolgozók zsebébe fizetni?
Én abszolút belátom, hogy alacsony a fizetés, és nem is értek vele egyet. Csak ha már havonta úgyis fizetünk érte, külön ne kelljen. És az orvosok ne a betegektől várják, hanem lépjenek fel határozottan a jogos jogaikért.
és a pedagógusokról: pont tegnap beszéltük a húgommal, aki pedagógus, hogy pont a két (szerintem) legfontosabb szakmát fizetik alul, és a szakmának kéne összefognia.
Az annyira visszatetsző, mikor akár egy egész család pénze rámegy a zsebekbe tömködött "olajozásra". És aki nem tömköd, arra az átlagember is azt gondolja, megérdemli, ha nem foglalkoznak vele rendesen.
Hát tényleg undorító dolog, mikor az orvos szabályosan elvárja, hogy fizessenek, különben el sem látja rendesen a beteget....
Remélem javulni fog a helyzet, bár nem nagyon reménykedek.
Annyit még azért hozzátennék, hogy ha összeszámolnám, hogy a 6 év alatt (hatosztályos gimibe jártam) hány forintot költöttünk el a tanárok ajándékaira, bizony szép kis összeg kijönne belőle. És ez csak egy osztály...
10 éve dolgozom egészségügyben, sosem fogadtam el senkitől semmit,max egy virágot, vagy csokit.
Ti vagytok a hülyék amiért perkáltok, ha kell ha nem.
Látom nap mint nap a kórházban, hogy jönnek a betegek és rendere rakják az orvos zsebébe a pénzt. Mi a büdös francnak?
az orvos így is meg úgy is el fogja látni. Persze aki azt akarja, hogy a doki mézesmázosan beszéljen vele és kikisérje az ajtón, az fizessen...
Én évek óta látom, ti betegek vagytok ezért az elkényeztetésért a felelősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!