Mennyire veszélyes vagy milyen következményekkel jár egy nyaki borda miatt végzett műtét?
Figyelt kérdés
Mindkét oldalon 1,5cm-es kinövés van. Aki átteset ilyen műtéten irjon. Köszönöm.2010. ápr. 19. 23:19
11/15 A kérdező kommentje:
Ha lehetne én is csatolnám a röntgent mert igenis létezik ilyen. Nekem is mondta a doki, hogy ez nyom ideget és ereket az okozza a panaszokat. Bár a műtétet 1000-szer meggondolom ha van más lehetőség is.
2010. ápr. 20. 13:02
12/15 anonim válasza:
Sajnos magától nem sorvad el...szóval:
A: kibírod
B: megműtik.
13/15 anonim válasza:
Szia,
tudom már régen irtad kérdésed, de remélem még tudok segiteni.Nekem több mint 1 éve volt nyaki borda műtétem, első borda kivételével együtt, mert össze voltak csontosodva.
Én sem akartam a műtétet, de kellett. (tüneteket okozott)
Engem az Állami Egészségügyi Központban műtöttek.Teljes mértékben meg voltam elégedve,szerintem az ország legjobb érsebésze műtött ott. Gyorsan gyógyultam, és ma már nyoma sincs az egésznek, a sebem is nagyon szép. Sajna nekem mind a két oldalon van, igy még vár rám egy műtét
remélem tudtam segiteni
14/15 Yetiné válasza:
Sziasztok. Esetleg le tudnátok irni hogy utánna mennyi idő a felépülés? Nem találok az interneten semmit róla. Igaz hogy nyak merevítőt kell hordani a műtét után pár hétig? Köszi és szép napot mindenkinek
15/15 anonim válasza:
Szia, tudom nagyon régi kérdés, de hátha olvasod még. Mi történt veled azóta? Nekem csak 0,5cm van mindkét irányba de egyre rosszabb. Megműtetni nem akarom, de attól tartok idővel ígyis úgyis lebénulok miatta. 31 éves vagyok, még nagyon nem akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!