Miért küldött haza 2-ra a fogorvos fognyaki szuvasodásommal?
Igazságtalanak tartóm, hogy 14 éve járok az SZTK Fogászatra az Osztályvezető főorvoshoz. És először tette velem, hogy közölte velem 1 hónap után térjek vissza hozzá.
Mert nem merte megfúrni a fognyaki szuvasodásomat. Majd amikor megjelentem, közölte velem 2 hónap múlva térjek vissza hozzá. Én meg nem megyek vissza hozzá 2 hónap után, hogy 3. alkalommal haza küldjön engem.
Keresek egy másik fogorvost és kész.
Mert gondolom azt akarja hogy menj hozzá a magánpraxisra.
Egy volt barátnőmmel is azt csinálta, hogy havonta hivta vissza még nyitott foggal is, aztán magánrendelésre érdekes módon ugyabba a rendelőbe tudott 3 napon bellüli időpontot adni. Szerintem menj magánra, de ne hozzá. Én legalábbis ezt tenném.
Én is igazságtalanak tartom, hogy 14 éve jársz az SZTK Fogászatra az Osztályvezető főorvoshoz.
Miközben mi csak a friss gyakornokhoz kapunk időpontokat, aztán van úgy, hogy mást húz ki.
,,Kedves" utolsó az SZTK- Fogászaton lévő Osztályvezető Főorvost nem érdekli, a további sorsom ezért nem kéne irigykedned. 13 évtől kezdve nem érdekli a szájüregen, és 14 évtől jelenleg a fogaim kezelése sem érdekli fogszuvasodásnál.
És járok dolgozni nem ingyen TB alapján járok. Így a SOTE fogászati rendelőjébe kezdek járni.
Mert a legolcsóbb magán fogászatra 5-6 évente 1x tudok eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!