Megműthetnek engem ha nem akarom de a szüleim engedélyezik? (16/L)
akkor viszont 18 éves korodig nem te rendelkezel erről. bár közel a 18. születésnaphoz már figyelembe veszik az ember döntését.
de tényleg tu kellene, hogy milyen műtétre és miért van szükség.
nem mindegy, hogy az epeműtétre simán kövesség miatt kerül sor, vagy azért mert fetrengsz a görcsöktől, és már te is felajánlod, hogy ha nem szedik ki, csak gynajak nyugodtan egy szobában egy szikével...
amíg fiktív a sztori, addig úgysincs miről beszélni.
amúgy meg simán leszedálnak, ha szükséges. ha nagyon ellenkezel le is kötözhetnek, elmegyógyászati konzíliumot kérnek, és a végén még a korlátozott cselekvőképesből cselekvőképtelen leszel...
mindezt azért mert én nem akarom ezt?
amúgy igen szerencsére ez nem áll fent de remélem nem is fog csak érdekelt de látom elég kegyetlenek
nem kegyetlenség... de nézhetem onnan is, hogy mivel vagy te különb, mint egy hisztis kiskölyök, aki üt, rúg, harap, csakhogy ne kösség be az infúziót? semmivel.
Én felnőttként dönthetek, hogy köszi, nem kérem az állátást és elhagyom az intézményt, de nehogymár a hisztis gyerek mondja meg, hogy ő kér-e gyógyszert, infúziót, bmiféle ellátást!
bizony már a pár éveseket is lefogják, ha kell lekötözik, amíg el nem végzik rajta, ami szükséges (pl branül bekötése). remélem, nem gondolod, hogy veled máshogy lenne, ha nem értesz a szép szóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!