Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megműthetnek engem ha nem...

Megműthetnek engem ha nem akarom de a szüleim engedélyezik? (16/L)

Figyelt kérdés
Én olyan szinten nem akarom hogy kisétálok onnan ha kell vagy akár ellenkezek is.
2016. jún. 29. 08:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

akkor viszont 18 éves korodig nem te rendelkezel erről. bár közel a 18. születésnaphoz már figyelembe veszik az ember döntését.

de tényleg tu kellene, hogy milyen műtétre és miért van szükség.

nem mindegy, hogy az epeműtétre simán kövesség miatt kerül sor, vagy azért mert fetrengsz a görcsöktől, és már te is felajánlod, hogy ha nem szedik ki, csak gynajak nyugodtan egy szobában egy szikével...

2016. jún. 29. 11:30
 12/30 anonim ***** válasza:
*hagyjanak*
2016. jún. 29. 11:31
 13/30 anonim ***** válasza:
na, pontosan ezért vagy még korlátozottan cselekvőképes, mert "igazságtalannak tartod" ezt. ez nem az igazságosságról, hanem az egészségről szól. és amíg ezt nem tudod felmérni, jobb, ha nem te döntesz.
2016. jún. 29. 11:33
 14/30 A kérdező kommentje:
de azért mégis csak engem vágnának fel és én élném át ezt az egészet és már nem is vagyok gyerek szóval szerintem ez az én dolgom még akkor is ha az életemről lenne szó
2016. jún. 29. 11:34
 15/30 A kérdező kommentje:
le nem foghatnak és nem lőhetnek be hogy márpedig de megműtünk
2016. jún. 29. 11:37
 16/30 anonim ***** válasza:

amíg fiktív a sztori, addig úgysincs miről beszélni.

amúgy meg simán leszedálnak, ha szükséges. ha nagyon ellenkezel le is kötözhetnek, elmegyógyászati konzíliumot kérnek, és a végén még a korlátozott cselekvőképesből cselekvőképtelen leszel...

2016. jún. 29. 11:45
 17/30 A kérdező kommentje:
:O
2016. jún. 29. 12:31
 18/30 A kérdező kommentje:

mindezt azért mert én nem akarom ezt?

amúgy igen szerencsére ez nem áll fent de remélem nem is fog csak érdekelt de látom elég kegyetlenek

2016. jún. 29. 12:32
 19/30 anonim ***** válasza:

nem kegyetlenség... de nézhetem onnan is, hogy mivel vagy te különb, mint egy hisztis kiskölyök, aki üt, rúg, harap, csakhogy ne kösség be az infúziót? semmivel.

Én felnőttként dönthetek, hogy köszi, nem kérem az állátást és elhagyom az intézményt, de nehogymár a hisztis gyerek mondja meg, hogy ő kér-e gyógyszert, infúziót, bmiféle ellátást!

bizony már a pár éveseket is lefogják, ha kell lekötözik, amíg el nem végzik rajta, ami szükséges (pl branül bekötése). remélem, nem gondolod, hogy veled máshogy lenne, ha nem értesz a szép szóból.

2016. jún. 29. 12:56
 20/30 A kérdező kommentje:
de én már azért kicsit nagyobb vagyok... én is simán megtehetem hogy elhagyom az intézményt nemde??
2016. jún. 29. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!