Szemészt keresek, jó szakembert. Ezzel kapcsolatban kérek segítséget?
Szemészorvost keresek, jó szakembert. Siófokon élünk, de elmegyünk akár Bp-re, Székesfehérvárra, vagy az ország másik pontjára is.
Párom volt ma szemvizsgálaton, nézték neki a látásteret és a szemnyomást is, mindkettő eredmény rossz volt, a doktornő szerint zöld hályog van mindkét szemén. Egyelőre adott szemcseppet neki, ez a szemnyomást tartja rendben, és egy hónap múlva kell visszamennie kontrollra.
Szeretnénk mást is megkeresni ezzel kapcsolatban. Siófokon nincs tapasztalatunk szemészeket illetően, így nem tudjuk, itt kit kereshetnénk, de az országban elutazunk bárhová, ha van jó szakember.
Egy ideje nem vagyok már Magyarországon, így az aktuális helyzetet nem ismerem, de ez a doktornő volt a gyakorlatvezetőm az egyetemen:
Rendkívül szimpatikus volt a hozzáállása, és - amennyire én meg tudom ítélni - nagyon jó szakember benyomását keltette. Ha Magyarországon szemészre lenne szükségem, én egész biztosan őt keresném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!