Nagyon félek. Mit tegyek?
Szóval anyukámmal megyünk nemsokára ortopédiára a hátam miatt mert görbe vagyok és egy pupp van a hátamon (nem tudom hány fokos az elmozdulás.
És én attól félek hogy gerincműtéten kell átesnem. Én inkább a fűzőt hordanám minthogy megműtsenek. Anyukámék pedig azt mondják hogy ebből műtét lesz. Bár az orvos válasza számít.
Egyszerűen nagyon félek.
Ez lenne az első műtétem ha ez lenne.
Kinek voltmár ilyen műtéte az mesélne róla?
Félek a műtét utáni fájdalmakra gondolni.
Lehet beleszólásom abba hogy ne műtsenek meg? Én inkább a fűzőt választanám.
Akkor nincs nagyon beleszólásod,anyud döntése
Most már tudod hogy milyen irányú és fokú a ferdület? Vagy képet tudsz küldeni? Ránézésre is meg lehet mondani hogy szükséges e a műtét vagy még korrigálható anélkül is
Itt le van írva:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7832..
Vegyetek fitball-t és cserélhető súlyú kézisúlyzót.
Csak ezekkel lehet meggyógyulni, a gyógytornász csak a pénzre hajt. A tánc és más sport se segít. Lányoknak mégnehezebb, mert a kevesebb tesztoszteron miatt kevésbé nő az izmuk, de akkor sincs más gyógymód.
Ha edzés után 1-2 napig jobban fáj az azt jelenti kifárasztottad az izmokat rendesen.
A műtétet csak életveszély esetén csinálják az nem gyógyít, ahogy a fűző sem.
Hátedzés irányba kutakodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!