Hogyan lehet TB-re pszichológushoz menni?
Figyelt kérdés
Szeretnék TB-re pszichológushoz menni.
Hogyan tehetném ezt meg, mit és hogyan kell elintézni?
A háziorvosom nem a lakókerületemhez tartozik, ugyanakkor majd a lakóhelyemhez közel szeretnék eljárkálni.
A háziorvostól kell beutaló és csak ennyi lenne?
2016. jún. 1. 15:22
1/5 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy láttam az sztk honlapján, hogy van pszichológus, felhívtam őket és ők megadták a pszichológus mobilszámát, felhívtam, adott egy időpontot és utána jártam hozzá terápiára ingyen, de ő nem tud mindenkit bevállalni, nekem tényleg komoly gondjaim voltak.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez esetben mi számít komoly gondnak, ha gondolod írd meg, a miheztartás végett...
2016. jún. 1. 15:34
3/5 anonim válasza:
Van egy súlyos testi betegségem, amivel kimondottan nehéz normális életvitelt folytatni.
4/5 anonim válasza:
Megmondod hogy melyik kórházba akarsz járni, ami közel van és oda ad beutalót, ha szerződésük van.
Ha nincs akkor érdemes lenne keresni egy közelebbi dokit. Van ahol nem kell beutaló, de utána kell kérdezni a konkrét dokinál.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. jún. 1. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!