Szívbeteg lehetek? (SOS LENT)
Figyelt kérdés
Elmúlt napokban hetekben nagyon sok stressz ért Egyik közeli rokonomnak hetei vannak vissza és néha olyan érzésem van mintha kettöt verne a szivem és ez néha 5 percenként elöjön ugye ez nem szivbetegsség?2016. máj. 26. 17:09
1/5 anonim válasza:
Idegek. De ha nagyon akarsz, szívbeteg is lehetsz, de azért tenni is kell valamit. A sem adják ingyen!
2/5 A kérdező kommentje:
De kb 10 percenként 3 szor meg csinálja ezt hogy nagyobbat ver!
2016. máj. 26. 17:16
3/5 A kérdező kommentje:
Mit tegyek?
2016. máj. 26. 17:18
4/5 anonim válasza:
Sztem csak a stressz hatása.De hát innen a telefon mögül NEM tudom megmondani.Menj el orvoshoz és kiderül.
5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy kb 1 hónapja mindennap idegeskedek! De nincs más tünetem csak ez hogy nagyobbat ver
2016. máj. 26. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!