Miért gondolják az emberek hogy okosabbak az orvosnál?
Hát én nem vagyok orvos, de nem egyszer voltam már náluk okosabb. Bőrgyógyász sose segített, nőgyógyász sem, pszichiáter sem, neurológus meg totál félrekezelt, megállapított egy gyógyíthatatlan betegséget is amim nincs.
Magamat meg némi netes utánaolvasás után mindig sikerül kezelni. Tököm kivan a magyar orvosokkal, csak a pénz kell nekik, dolgozni nincs kedvük. Még én is jobb munkát végzek náluk, pedig én nem tanultam orvosnak.
Én is okosabbnak képzelem magam az orvosomnál :D
Nem bízok meg bennük mivel évekig kezeltek betegségekre, semmi eredmény nélkül.
Semmi jó dolog nem jut eszembe az orvosokról, csak a sok gyógyszer.
Szerintem az egész orvostudomány egy áltudomány, nem okosak ők attól mert nagy a lexikális tudásuk.
Bezzeg amióta Tejfalussy Andrástól vásárolt tiszta sót fogyasztok azóta kutya bajom.
Én úgy érzem, hogy az egész orvostudományt arra "hegyezték ki", hogy a nátriumhiányból adódó betegségeket gyógyszerekkel kezeljék, affajta modern legális kuruzslás.
Amióta tisztasóval sózott kenyeret fogyasztok azóta nem fehér lepedékes a nyelvem. Tehát elvégre Tejfalussy megtalálta a candida(rák) gyógymódját.
Igazából egy orvos se tudta megmondani hogy mi a bajom, szóval nem vagyok velük kibékülve :D
És hát csak azért megyek el mert néha muszály :D
Sőt egyenesen útálom őket mert orvosi tanácsra kezdtem el a nátriumszegény táplálkozást.
Mert sok orvos annyira túlterhelt, fásult, alulfizetett, h konkrétan leszarják, mi van a beteggel.
Én pcos szerű tünetekkel sok orvosnál jártam, mindegyik elintézett egy fogamzásgátlóval.
Az internetről kellett kiművelnem magam és ott találtam természetes gyógymódokat, tehát sok esetben, ha az embernek van egy alapvető tudása az emberi szervezetről, meg egy kis akaratereje, h egészségesebben éljen, nincs is szükség orvosokra.
én is megértem őket, csak amég neked jogászként max pénzébe kerül a hibája amit erőltet addig nekem az életébe.
én az életéért vállalok felelősséget.
és ebbe okoskodik bele az én kontómra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!