Ha csak gyógyszert szeretnék felíratni szakorvossal, akkor azt megtehetem soron kívül? Mi az etikus eljárás erre?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 26. 17:37
1/6 anonim válasza:
Felhívod telefonon, elmondod, hogy mit szeretnél . Fog adni egy időpontot, hogy ekkor és ekkor legyél ott a receptekért.
2/6 anonim válasza:
Úgy gondoltad, hogy besasszézol és a sor elejére állsz?
Nincs ilyen.
Ezért ugyanúgy ki kell várni a sorodat, ha nem akarod hogy valaki képen töröljön.
(az etikus szó nem illik ide)
3/6 A kérdező kommentje:
2.:
Nem, éppen ezért tettem fel a kérdést.
Nem lenne logikus, hogy van a rendelési időben néha egy 5 perc, amikor pl. behívják a csak receptre várókat?
Nem kell letorkolni az embert, ha kérdez, mert erre van ez az oldal.
Ha egy eléd besasszézó személy lennék, megérteném az agresszív reakciót, de ezen az oldalon indokolatlan.
2016. ápr. 26. 18:20
4/6 anonim válasza:
ahová én járok az szokott lenni hogy ki az aki csak gyógyszert akar, akkor jelentkeznek, beadják a papírt és később megkapták a receptet, az orvossal meg nem találkoztak. Persze várniuk azt kellett
5/6 anonim válasza:
előző vagyok, kimaradt hogy az asszisztens kérdezi meg hogy ki az akinek csak gyógyszer kell
6/6 anonim válasza:
Nálunk is kijön az asszisztens azokhoz akiknek recept kell, vagy ahol csak a doki van, ott előtte odaszólok, hogy mennék és ő megmondja mikorra és kiszól hogy bemehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!