Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Neocitran mellé kell c vitamin...

Neocitran mellé kell c vitamint szedni?

Figyelt kérdés
Elvileg ha valaki megfázott sok c vitamin kell. a neocitranban van, az elegenő?
2016. ápr. 25. 05:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem. Viszont a neocitranban vannak olyan összetevők, amelyek többet ártanak, mint használnak.

A megfázás magától is elmúlik. Gyógyszerrel csak a tüneteket enyhíted. Kérdés, milyen áron? Ezek a forró italporok az egekbe tudják tolni a vérnyomást, fejfájást okoznak, és ezen felül is több a mellékhatásuk, mint a hasznos.

Én nem mondom, hogy mit tegyél, vagy épp ne tegyél. Elmondom, én mit teszek. Napi 4000 mg c vitamint szedek rendszeresen. Hosszú évek óta nem voltam beteg. Előtte gyakran.

Az utolsó megfázásomnál napi 6-7000 mg c vitamint szedtem, utána beálltam a napi 4000-re.

Ha olyat hallasz, hogy a c vitamin vesekövet okozhat, mosolyogj egyet és menj tovább!

2016. ápr. 25. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kell pluszba, de nekem a Neocitrán pont mindig ront az állapotomon! Mindig rosszabbul vagyok tőle, lemondtam róla. A megfázásra elég a tea, citrom, fokhagyma, méz, rubophen, ha van lázad.

Sőt a tablettás C-vitamintól is sajnos rosszabbul vagyok. Ha egészséges vagyok és elkezdem szedni másnapra valami bajom lesz! A doki azt mondta hogy akkor ne szedjem, nem mindig jó, főleg betegen elkezdeni, legyengítheti hirtelen az immunrendszert.

Inkább tőzegáfonya tea vagy kapszula, szelén stb.

2016. ápr. 25. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért néha az orvosok sem tudják mit beszélnek. :)

Kedves utolsó, ha a tablettás C vitaminról nem érzed jól magad, akkor valószínűleg valamelyik segédanyagával lesz problémád. Próbáld ki az aszkorbinsavat (a legolcsóbb, legegyszerűbb tasakos változatát) annál nem szabad, hogy jelentkezzen bármilyen probléma.

2016. ápr. 25. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól is előjön ez a gond, torokfájás, hőemelkedés, orrfolyás. Természetes formában és multivitaminban nincs gond. De pajzsmirigy alaulműködésem van, beszéltem több kórtárssal és többnek u.ez a gondja, lehet ezzel függ össze. :)
2016. ápr. 25. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Erről még nem hallottam, de ha másoknál is jelentkezik, akkor eszerint elképzelhető.

Hát, részvétem, nem irigyellek!

2016. ápr. 25. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!