Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Körzeti/házi orvost lehet...

Körzeti/házi orvost lehet váltani?

Figyelt kérdés
Sajnos nem egyszer fordul elő, bemegyek hozzá, és szinte leordítja a fejem ezzel a kis semmiséggel nem kell rögtön orvoshor rohanni. 2 éve az orvosom, idáig 2y voltam, elsőnek gennyes mandula gyulladással, és most köhögés lázzal. 20L
2016. ápr. 21. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

mi az h leordítja a fejed? hát te miért nem ordítottad le, hogy tán meg kéne tanulni viselkedni orvos létére? hallod, én az ilyet úgy kiosztom, hogy nem tér magához sokszor.

amúgy lehet igen. évente 1x indoklás nélkül is, de ha van nyomós indokod, akkor tulképpen akárhányszor is. válassz egy másikat, ő ad neked kikérő nyomtatványt, az alapján a mostani kiadja a papírjaidat és annyi.

2016. ápr. 21. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet. Fel kell keresned az újat, akihez szeretnél menni. Ha elvállal, akkor ki kell töltend egy átkérő papírt, és kész. A régi orvosodat nem kell felkeresni emiatt.
2016. ápr. 21. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, bárhová mehetsz, aki hajlandó átvenni átkéri a kartonod.

2 éve kétszer voltál nála és leordítja a fejed? Szép kis háziorvos.

2016. ápr. 21. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Miutan betoltottem a 18at akkor kerultem at.

Regebben sem sokat jartam orvoshoz, de most muszaj volt. Lehet azert ennyire bunko mert mindig sokan vannak :(

2016. ápr. 21. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!