Miért nincs a leleten a vas megnevezése, amikor én azt kértem a háziorvostól, hogy teljes vérképet szeretnék?
Figyelt kérdés
Azért, mert tudni szeretném,hogy megfelelő a vas értékem.Hemoglobin:136,0 g/l, MCV:81,2 fl, MCH:29,1pg. Ez adatokból kimutatható ami a vasra utalhat..?2016. ápr. 11. 17:02
12/22 A kérdező kommentje:
:-):-):-)
2016. ápr. 14. 11:02
13/22 A kérdező kommentje:
Szia! Ha olvasod.:-) Ma megérkezett a lelet.A TSH:1,466.Ez jó. Ami kicsit sok,az a MCHC:363g/l, MPV:11,4. Holnap viszem a dokihoz,h értékelje.Ja!! És a össz bilirubin:42,8 az ami nagyon magas.A direkt bilirubin:14,3.
2016. ápr. 21. 14:35
14/22 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok mit mond rá a doki! :) Hála nincs pajzsmirigy gond!! :)
15/22 A kérdező kommentje:
:-)Köszi.Majd írom.
2016. ápr. 21. 18:06
16/22 A kérdező kommentje:
:(Megnézte az orvosom.Magas Bilirubin szint végett hasi ultrahangot kell csináltatni,júniusra kaptam időpontot.Ennyi.
2016. ápr. 22. 10:57
18/22 A kérdező kommentje:
Hát nem most,de csak nem lesz bajom addig.remélem,ha eddig nem volt olyasmi panaszom csak kibirom addig.
Szép napot neked!
2016. ápr. 22. 13:42
19/22 anonim válasza:
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen!
Neked is és kellemes hétvégét!
20/22 anonim válasza:
A vassal ez alapján nincs gond, mindig kérd ha valamit meg akarsz nézetni. Nekem sem utalt olyan komoly vashiányra a leletem, mint amilyen ténylegesen van, de sok más érték mutatja a vsa hiányát egyébként, pl.: hemoglobin, MCV, MCH, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!