Milyen kérdéseket tesznek fel a nőgyógyászok?
Figyelt kérdés
Értem,hogy megvizsgálnak meg ilyenek!De,hogy milyen kérdéseket tesznek fel általában?Menstruáció?Szex?
Nagyon félek,ha majd menni kell!
2016. ápr. 5. 22:02
1/4 anonim válasza:
Van-e problémád, élsz-e szexuális életet, ha igen, a menstruációd hosszát, erősséget, hány naponta jön meg. Ilyenek. :)
De ne félj tőle! Viszont fontos, hogy olyanhoz járj, akinél a legkevésbé érzed magad feszültnek. Szerintem olyan sosincs, hogy egyáltalán. :)
19/L
2/4 anonim válasza:
(előző vagyok)
*ha igen, mikor kezdted, esetleg azt is, milyen gyakran.
3/4 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy tudd az utolsó menstruációd első napját, ezt mindig megkérdezik. Ezen kívül rákérdez, hogy élsz-e nemi életet, és ha igen, mivel védekezel. Ne félj a vizsgálattól, utána meg fogsz lepődni, hogy már túl is vagy rajta, ha nyugodtan állsz hozzá, sokkal elviselhetőbb lesz!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!De még mindig parázok miatta :D
2016. ápr. 8. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!