Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kinek van saját tapasztalata...

Kinek van saját tapasztalata az alábbi nőgyógyászok közül?

Figyelt kérdés
Dr. Krommer Károly, Dr. Panka József, Dr. Szabó József nőgyógyászok közül kinek van saját tapasztalata? Mik a véleményetek róla? Én eddig Dr. Koppán Miklóshoz jártam, nála is szültem, de felment a svájci frank alapú lakáshitelünk, így nem tudom őt megfizetni, de szeretném megcsináltatni az éves rákszűrésemet. Körzeti nőgyógyásszal rossz tapasztalataim vannak, hozzájuk tudnék még menni (ingyen).
2013. jan. 18. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Dr Panka J. tanított engem és jártam is hozzá. Nagyon kedves, óvatos nem durva, de már rég voltam nála. Kicsit idős már. Dr Szabó stilusa számomra nem volt tetsző. A másik dokit nem ismerem.
2013. jan. 18. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!