Gerinc röntgen hogyan zajlik, mennyire kell levetkőzni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 11:37
1/5 anonim válasza:
nekem teljesen le kellett felülről vetkőznöm
2/5 anonim válasza:
én a gerincferdülésed miatt aggódnék, ha már röntgenre küldenek.
A gyógytorna vagy bármi más természetgyógyász nem fog meggyógyítani, csak a célirányos edzés
Itt is rákereshetsz
3/5 anonim válasza:
Teljesen le kell felülről, de nem te leszel az első akit úgy látnak. Naponta több 100 embert látnak, mamákat lógó cicivel, baleset utáni emberek, súlyos gerincbetegeket, egy szavuk nem lesz. A titoktartás pedig köti őket.
4/5 anonim válasza:
Attól függ, melyik gerinc szakasz kell. Nyaki gerinc: fülbevaló, nyaklánc, felső, melltartó pánt, hajcsat. Háti gerinc: derékig mindent le kell, melltartót is. Ágyéki gerinc: itt mindent, bugyi zokni marad(a bugyin ne legyen köves dísz). Melltartót is, mert van amikor bele látszódik a fémkapocs, és előfordul, hogy emiatt megismételjük. Félreértés ne essék, nem azért vetkőzik a beteg, mert mi akarunk tőle valamit, van aki sajnos ezt gondolja.
5/5 anonim válasza:
Szia! Röntgennel kapcsolatban olvasgattam, így találtam rá a hozzászólásodra. Azt írtad,hogy a bugyin nem lehet köves dísz. Én ma voltam röntgenen és apró strasszkövek voltak a bugyimon. Ez mennyiben befolyásolja a vizsgálatot? Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!