Járt már valaki hasonló képen? Ilyenkor érdemes panaszt tenni, ha igen akkor hol?
Ha panaszt teszel, listára kerülsz, gondolom. Legalábbis a Maclean cikkei alapján. De a saját tapasztalataim sem mások. A nehéz eset emberekkel vigyáznak, de csak, hogy ki ne derüljön a hiba.
Óvatos becslések szerint a kórházi halálesetek fele félreadagolásból, várható mellékhatástól van! Ha van jogász családtag, és perel, kárpótolják, különben a kutya sem törődik vele.
Az alapszabály, hogy kórházban nem szabad egyedül hagyni senkit, se rokont, se barátot, ha számít, hogy mi történik vele. Bárki megmondhatja.
Minden másnap félreadták a gyógyszerem, már nem tudtam, mit mondjak, óvatosan, hogy ne töltsék ki rajtam, hogy ebből többet kaptam, azt meg nem, bocs, de nézzük meg, stb.
Mások marokra bevették a tucatnyi mindent, soha nem nézték meg. Én is csak azért néztem meg, mert pont műtét után állandóan bizonygatták, hogy már megkaptam a fájdalomcsillapítót, amíg el nem kezdtem fölírni, bizonyítani, hogy egyáltalán nem. Utána megkaptam rendesen, de addig kiderült, hogy a többi gyógyszert is véletlenszerűen adták.
Ez van. Kiszolgáltatott helyzet, ez a normális, úgy néz ki. És nem Mo-on voltam kórházban. Szóval ez mindenütt így van.
A panasztevés sem segít, szerintem nincs értelme, és visszaüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!