Gerincferdülésem van, tényleg egyre csúnyább lehet?
16 éves lány vagyok, és nem igazán hiszek abban hogy a sok tornától, mozgástól ez majd helyrejön, tavaly nem vettem komolyan ezért nem mentem el sehova és most mondták hogy nagyon csúnya, ezért heti kétszer kell úsznom, gyógytesire járnom és még a suliba is kell tesiznem.
Lehet hogy a segg csíkomnál is azért olyan csúnya ? Ezt így nem tudom elmagyarázni hogy milyen de tavaly még nem volt ilyen, anyu szerint igen a gerincem miatt csúnya, az orvost nem kérdeztem.
A sok mozgástól tényleg jó lesz a gerincem vagy ez hülyeség ? Az se mindegy hogy alszom ?
Köszi ha válaszolsz kérdéseimre!
Igen, a gerinc egyre szarabb tud lenni ha hagyod, sőt később állandó fájdalmaid is lehetnek, ha rossz irányba torzul. Szóval járj csak a tornára, meg úszásra. Ha mást nem is, de az izmokat erősíti, s az segít helyén tartani a gerincedet.
Az 1/3-mad életedet alvással töltöd, tehát igen, számít hogyan alszol.
Pl ha mindig háton fekszel, sok párnával, aztán azt mondják, hogy aludj hason párna nélkül, akkor bazi nehéz átszokni, de nyugi az orvos tudja mi jó neked.
Próbáld azt tenni amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!