Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Körül belül 3 éve vettem észre, hogy magas a vérnyomásom (160/110 nyugodt állapotban) 7-8 éves korom ota pedig iszonyatos fejfájás kísér ami ismétlődik legalább heti egyszer és tart 2-3 napon keresztül nem reagálva semmi gyógyszerre. Persze voltam már orvosnál végeztek ekg-t , megnezték a szívemet eco-val, elkülldtek nőgyogyászhoz, eeg-re de amit kideritettek, hogx valóban nagy a vérnyomásom, össze-vissza ver a szívem és nincs mit kezdeni a fejfájjassal (megjegyzem ezt megmondtam volna vizsgálat nélkül is) a lényeg, hogy haza küldtek mondván hogy majd csak elnövöm de a fejfájás, hányás, néhai melkhasi fájdalom és fényérzekenység még mindig tart a magas vérnyomással az élén. Van erre magyarázat, vagy valóban elnövöm egyszer? (Megjegyezném sem az egyetemen, sem az életemben nem ér stressz, mondhatnám felbosszantani is nehezen lehet engem)

2016. márc. 26. 11:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Én elmennék olyan dokihoz, aki kifejezetten magasvérnyomással foglalkozik.
2016. márc. 26. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!