Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Körül belül 3 éve vettem észre, hogy magas a vérnyomásom (160/110 nyugodt állapotban) 7-8 éves korom ota pedig iszonyatos fejfájás kísér ami ismétlődik legalább heti egyszer és tart 2-3 napon keresztül nem reagálva semmi gyógyszerre. Persze voltam már orvosnál végeztek ekg-t , megnezték a szívemet eco-val, elkülldtek nőgyogyászhoz, eeg-re de amit kideritettek, hogx valóban nagy a vérnyomásom, össze-vissza ver a szívem és nincs mit kezdeni a fejfájjassal (megjegyzem ezt megmondtam volna vizsgálat nélkül is) a lényeg, hogy haza küldtek mondván hogy majd csak elnövöm de a fejfájás, hányás, néhai melkhasi fájdalom és fényérzekenység még mindig tart a magas vérnyomással az élén. Van erre magyarázat, vagy valóban elnövöm egyszer? (Megjegyezném sem az egyetemen, sem az életemben nem ér stressz, mondhatnám felbosszantani is nehezen lehet engem)2016. márc. 26. 11:14
1/1 anonim válasza:
Én elmennék olyan dokihoz, aki kifejezetten magasvérnyomással foglalkozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!