Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » FESS+sinuscopia mire számítsak?

FESS+sinuscopia mire számítsak?

Figyelt kérdés
Utánaolvasva kicsit félek tőle, meg hogy utána mi lesz. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

2016. márc. 10. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Megvolt már a műtét? Engem 12.-én műtenek.
2016. ápr. 2. 19:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia. Igen. Hat nekem nagyon fajt. De azert mert nagyon be volt gyulladva az arcuregem pluszba gennyes is volt es meg polip is volt ami menet közben derult ki. Az ehgyomor miatt mar reggel orult fejfájással kuzdottem es du 3kor ihattam eloszor. Hánytam is a sok vértől de másnap mar lényegesen jobban voltam. Nem adtak tampont csak parittyat az orrom ele. Nem kellemes de ha nincs begyulladva nem veszes. Volt akinek még csinaltak velem egyutt neki nem fajt annyira de neki nem is volt annyira begyulladva. Nem igazan használt mar nekem az érzéstelenítő. Ne aggódj. Tul lehet elni kb negyed ora volt az egesz. Kitartás. Majd irj mi volt.
2016. ápr. 4. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Koszi hogy irtal. :) Hat ez nem jo hir. A gyulladason szerencsere tulvagyok, mar alig faj valami napkozben, de 2 hetig fajdalomcsillapitoztam magam. Elvileg nincs orrsovenyem, nem tudok poliprol se meg cisztarol se, remelem nem derul ki kozben. Erzesteleniteni fognak csak. Teged se altattak?
2016. ápr. 4. 23:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem altattak. érzéstelenítettek csak, de nem sokmindent használt. Egy negyed órával a műtét előtt betamponálták az orromoat, az is ilyen érzéstelenítős cucc volt. Utána kaptam egy nyáltermelődés gátlós, nyugtatós szurit, és utána vittek be. Hát nekem se fájt az arcom előtte, csak gennyes trutyi jött az orromból. Nem gondoltam, hogy ennyire gázos a helyzet. A doki se meg én se tudtam hogy van polip. Ahogy benyult már látta is.
2016. ápr. 5. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Pff ha még nem jöttél helyre akkor jobbulást. Írok majd én is hogy milyen volt.
2016. ápr. 5. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is eljott a nap, atestem rajta. 7re jottem, 10kor kezdodott a dolog. Telefujtak az orrom lidokainnal, ami boven ment meg a garatra meg a gyomorba is. Aztan betamponaltak. Atoltoztem, kaptam valami nyugtatot a seggembe, lefekudtem az agyba, szinte el is aludtam tole. A mutetre nem is nagyon emlekszek. Annyi van meg hogy fekszek az agyon, szememet, fejemet eltakartak, csak a mutott reszt lattak. Az orromat ereztem hogy rangatja, meg azt az eszkozt mozgatja amit bedugott es szivo hangja volt. Aztan hirtelen megint a szobaban vagyok es kicsit fajt a mutet helye, de nem veszelyes. Mostanra pedig jol vagyok, egy kicsit gennyedzik, amit ez a parittya ize felfog, es amitol csak a szamon kapok levegot. Szoval nekem pozitiv tapasztalatom volt vele, remelem fajni se fog ezentul. :)
2016. ápr. 12. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Fel oraja huztak ki a tamponokat. Fajdalommentes, kicsit veres, kellemetlen erzes volt. Viszont sokkal jobban erzem magam, az ejszaka kicsit nehezen telt el. Igy a vegen azt mondom, hogy egy foghuzas neha sokkal fajdalmasabb tud lenni mint ez az egesz osszesen.
2016. ápr. 13. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!