Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 2db frontin nyugtatora lehet...

2db frontin nyugtatora lehet inni energia italt? 17\L

Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 17:00
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Ha bármilyen nyugtatóra pörgetőt iszol, vagy szedsz, nagyon kicseszel a szervezeteddel. Elsősorban a szíved veszélyezteted ezzel.
2016. febr. 11. 10:28
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

Az orvosod azt is tudja, hogy energiaitalt szoktál inni?

Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy a Frontin az egyik legnagyobb veszélyforrás, amit ennek ellenére nyakló nélkül írogatnak fel. Azt is csak mellékesen jegyzem meg, ha elég VIZET fogyasztanál naponta, az orvosod nem írna fel Frontint. De mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja.

2016. febr. 11. 10:49
 13/26 Tramadol ***** válasza:
51%
Mivel fél magyarország ezt szedi és gondolom pár millióan kávéznak is keményen ami szerintem erőseb egy ótvar energia italnál így nem értem a sok internetbohóc felháborodását.
2016. febr. 11. 15:24
 14/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sokan mondják -és el is hiszem nekik, hogy okkal az én koromban már, (45)- hogy ha mindenben az orvosaik tanácsát követték volna, már rég nem élnének.

Szerintem is fiatal vagy nyugtatók szedéséhez.

A durva mellékhatások pedig nem most, hanem 20...25 év múlva jelentkezhetnek, aminek ilyenkor még persze, hogy nem látja az ember reálisan a veszélyeit.

Vannak egész jó nyugtató teák, gyógyteák. Ahogy valaki előttem is írta, érdemes lenne naponta legalább 3,5...4 literre megemelni a folyadékbeviteled és ha a tünetek két hét alatt nem szűnnek meg ezután sem, akkor kipróbálni a kapható gyógynövény nyugtató teákat, hogy melyik válik be Neked.

A növényekben -saját védelmük miatt- számos kísérő anyag is megtalálható, ami még a természetes alapú gyógyszerekből is hiányzik, nemhogy a szintetikusakból.

Egyszerűen minél természetesebb valami megoldás a bajainkra, annál jobban szokott működni. A másik, hogy attól, hogy fél ország a kútba ugrik, nem kell a kérdezőnek is azt tennie. (frontin)

A gyógyszerek egy részét azért írják fel, mert az utazó gyógyszerügynökök áldásos tevékenységeket fejtenek ki. Amelyik terméknek jobb a marketingje, általában azt írogatják fel a "fél országnak". Ettől még nem feltétlen tesz jót az embereknek a sok méreg. Ez a részletes válaszom.

Közelíthetjük más oldaláról is:

Energiaitalt és hasonló májrongáló kóficokat az életben nem innék. Ettől csak stresszes és ideges leszel, túlpörögsz. Hatása éppen ellentétes a nyugtatóéval, amitől pedig belassulsz, kicsit bekábulsz. Vagyis két végén égeted a gyertyát. Létrehozol egy stresszt és gyógyszert szedsz ellene. Ennek mi értelme? Ha energiaital szükségét érzed, egyszerűen hagyd el a nyugtatókat minimum két hétre, amíg lecsökken szervezetedben a méregszint és akkor semmit se szedve pont ott vagy, ahol a gyógyszerszedés elkezdése előtt.

Ha lelki okaid vannak, akkor annak kell végére járni, nem

vegyszereket nyeldesni. Ha fizikai okai vannak, akkor pedig a valódi okot kell megkeresni és felszámolni.

Ha úgy érzi a szervezeted, hogy energiaitalt kíván, akkor nyilván tudat alattid a nyugtató hatását szeretné semlegesíteni, vagyis az alap problémád továbbra sincs ezzel megoldva. Tehát vagy hallgatsz a többség tanácsára, vagy mars vissza a dokihoz reklamálni, mert valamit mégse csinált ezek szerint jól a nyugtatóval. De akárhogy is: kizártnak tartom, hogy épeszű orvos jóváhagyná az energiaitalt ez esetben... A többiektől akkor miért várhatnál más tanácsot?

2016. febr. 13. 19:47
 15/26 m3246 válasza:
majd döntsd el nyugtatóra van szükséged, vagy fel akarsz pörögni :) ha van egy csöpp józan eszed egyikhez sem nyúlsz
2016. febr. 13. 22:49
 16/26 anonim válasza:

Kedves Fiatal!

Kérlek, ha egyetlenegy mód van rá, el se kezd szedni, mégha az orvosod írta is fel. Csatlakozom az előttem szólóhoz, aki óv és véd tőle. Az összes gyógyszer gyógyszergyárak és orvosok lobbija a fogyasztásért la haszonért, nem törödve a páciensekkel.

A gyógyszer a Xanax generikuma, és könnyen hozzá lehet szokni.

A szervezeted egyre többet és többet, magasabb miligrammban fogja igényelni. Leszokni róla nehezebb, mint a Heroinról.

Hiánya esetén agresszív leszel, olyan érzésed lesz, mintha a mellkasodat szét akarná valami tépni, kialakulhat esetleges nehézlégzés. Rontja a memóriádat.

Az adagok növelésével eljutsz addig, hogy már éjszaka is felkelsz egy újabb dózist beszedni és azt hiszed nem tudsz nélküle már létezni sem. Narkotikum, ami feleszi az egész szervezeted.

Hidd el, nem a levegőbe beszélek, szedtem. Mikor a rászokás tünetei jelentkeztek, még nem tudtam, hogy az az.

Mentem az orvoshoz, fáj a szivem, mellkas problémáim vannak, ideges vagyok, nem kapok levegőt; a válasz az volt, biztos a kimerültség, a túlhajszolt menedzser szindróma, nyugodtan vegyek be egy fél tablettával többet, megtettem. Aztán egyre több és több kellett.

Tudtam, h ez nem normális. Egyre több cikket próbáltam olvasni róla, mígnem rájöttem, hogy beigazolódott, hogy mindenről maga a gyógyszer tehet. Most a leszokási stádiumban vagyok, ami egyenlő avval, hogy egyszerűen nem veszem be. Kegyetlen érzés, mondhatom, hogy kínok-kínjával tellnek az éjszakáim, nem alszom órákon át, de akkor sem engedem hogy egy gyógyszer zombit csináljon belőlem.

Az agyaddal kell túllépni ezen! Kérlek, el se kezd, nemhogy még energiaitalt iszol rá. Amit írtam kifejezetten segítő szándékkal tettem. Remélem másnak is ad támaszt. Hiszem és tudom, hogy van rá más mód, hogy a promlémádon segítsen.

[link]

2016. febr. 15. 09:16
 17/26 anonim válasza:
maximum meghalsz, de semmi különös :)
2016. febr. 15. 17:45
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Imádom a gyakorikérdéseket!

Ennyi sületlenséget egy helyen olvasni, példátlan.

Írja már le valaki, aki tudja mit ír, hogy miért nem lehet energiaitallal bevenni azt a mesterséges szemetet?

2016. febr. 16. 07:21
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem fogsz meghalni tőle, valszeg, ha ez érdekel.

De nem ajánlott, és célszerűtlen is mert a kettő egymás ellen dolgozik.

és biztosan eléggé ártalmas is.

2016. febr. 16. 19:21
 20/26 anonim ***** válasza:
50%

Írd már le, kérlek, hogy miért..:

"biztosan eléggé ártalmas is."

Miért adtok tanácsot, ha fogalmatok sincs,

csak úgy gondoljátok. Miből gondolod, hogy ellene dolgozik?

Hallottál már pl. gyógyszer kombinációkról?

Két Fájdalomcsillapító az egyik növeli, a másik csökkenti a vérnyomást, mint mellékhatás, és éppen ezért szokták kiírni egymás mellé. Ilyenkor mi van?

Valaki írja már le, aki okosan állít valamit, hogy mi van az energiaitalban, amit nem lehet nyugtató mellé tenni?

2016. febr. 17. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!