Lehetséges az, hogy altatással kezeljék a fogam?
"Vagy milyen lehetőségek vannak még, amik nem járnak eszméletlen nagy fájdalommal?"
Nekem az vált be hogy normális fogorvoshoz mentem, aki maximálisan tapintatos volt a pácienseihez és nem hogy foghúzásnál de implantátum (műgyökér) behelyezésnél is csak azt a szúnyogcsípést éreztem amit az érzéstelenítő injekció beadása jelentett. Persze ez magándoki volt.
Amúgy édesapám is eszméletlen fájdalomról számolt be a TB-s fogászattal kapcsolatban. Ezek szerint ott így dolgoznak?
Egy jó magánklinikán nem szükséges hogy altatásban kezeljék a fogadat. Mert nem fog fájni, boszorkányos ügyességgel figyelnek a páciensek elégedettségére.
Gondolom nem magándokinál voltál.
Meg aztán a TB-s fogászaton is követelni kell hogy normálisan érzéstelenítsék. Nekem a magándokinál sem egyetlen injekciót szoktak adni még egy egyszerű tömésnél sem, gondolom nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!