Mellkisebbito mutet?
19eves vagyok es H kosaras melltartot hordok derek boseg 80as. Rengetegszer faj a hatam es valoszinunek tartom h ezert. Egy ideje gondolkozom mellkisebbito muteten (D kosarast szeretnek) de felek is tole. Van valaki aki esetleg atesett ilyen mueten? Mennyibe kerult? Milyen volt a mutet utan a gyogyulas?
Barmi infonak orulok.
Elore is koszonom a valaszokat.
Ne bántsd a gyönyörűségeket:)Ritka kincs!
Erősítsd a hát és derék izmaidat.
probalom csak igy meg a sport is nehez mert zavar.
a triumph-os melltarto javitott a helyzeten de igy is faj.
Ezt meg atkell gondolnom nem szeretnem megbanni kesobb. Ha nem fajna a hatam akk eszembe se jutna a mutet.
elhiszem de nem egeszseges. testileg es lelkileg sem. nekem legalabb is. sot kimondottan utaltam egy idobe a testemet ezert de mara mar elfogadtam.
igen van elonye a nagy mellnek de tobb a hatranya sajnos. egy normalis polo nincs a meretembe mert felul pont jo derekbe meg log :(
Szerintem kérj tanácsot gyógytornásztól, hogyan erősítsd a hátadat.
Én már találkoztam egy kisebbített pár kebellel. Tudnod kell, hogy a kisebbítés sokkal nagyobb műtét, mint a növelés és csúnya hegek maradhatnak utána.
nem vagyok nagy sportolo de inkabb ez mint a kes. egy probat meg er.
koszonom :)
(mar csak kitartas kellene) xD
19 évesen eszembe sem jutna ilyen műtét: a tested még erősödhet, és az eredmény nincs arányban a vállalt kockázattal!
Mert egy ilyen kisebbítő műtét meglehetősen nagy kockázattal jár! Nem csak a hegekről van szó. Ha a formája, az alakja nem lesz megfelelő, akkor azt már nem lehet helyrehozni!
Azt írod: már elfogadod ezt a helyzetet - és ez nagyon jó! Szerintem egy két év múlva - ha célirányosan foglalkozol magaddal - akkor megerősödsz annyira, hogy ezt a felvetődő gondolatot hülyeségnek fogod tartani.
A csajok fele biztos hogy látatlanban azonnal cserélne veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!