Mellkisebbito mutet celjabol melyik a legjobb maganklinika?
Figyelt kérdés
Tobbet is felsorohattok, probalom merlegelni a lehetosegeket a vegso dontes elott! :)2012. nov. 16. 23:56
2/9 anonim válasza:
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de tényleg ne csináld! Gondolj arra, hogy mennyi nő szeretne nagyobb melleket, te meg azért kés alá feküdnél, hogy kisebb legyen? Ne...
3/9 anonim válasza:
isten azért teremtett minket adott testi adottságokkal, hogy azzal éljünk, és hogy tanuljuk meg elfogadni magunkat.
4/9 A kérdező kommentje:
Szuksegem van a mutetre, a hatam mar nem birja a terhelest es igazatok van, nem is az volt a kerdes, hogy csinaljam-e vagy sem... Ez mar eldolt, mar csak a klinikak kozott valogatok.
(Istenben meg nem hiszek!! :))
2012. nov. 18. 02:42
5/9 anonim válasza:
Kérdező,én megértelek,bár infót nem tudok adni.
A többieknek,meg annyit,hogy anyósom nem kövér nő és ehhez képest akkora melle van,hogy a fejemre húzhatnám a melltartóját. De neki már reggel az ágyból kikelni is nehéz,annyira fáj a gerince,meg csigolya kopásai vannak,meg mittudomén még mi. Szóval a nagy mell igencsak sok gondot tud okozni sajnos!
6/9 anonim válasza:
a Szent Imre kórházban megcsinálják ingyen TB-re! A szobatársamat is erre műtötték! Azt nem tudom te megfelelsz-e a követelményeknek, de ha elmész egy konzultációra akkor kifog derülni.
7/9 anonim válasza:
Könnyű azt mondani, hogy ne csináld! Mindenki megtudná, ha nagy mellei lennének. Amikor elmegyek ruhát venni és természetesen minden ruha tökéletesen állna rajtam, de a mellem miatt egy sem jó rám. Amikor majd' megdöglök a hátfájástól. Amikor nem kapok magamra melltartót. Én is várom a pillanatot, hogy kisebb legyen, de sajnos nem engedhetem meg magamnak, TB-támogatással pedig nem ismerem a követelményeket.
8/9 anonim válasza:
persze, hogy nem ismered a követelményeket ha nem vagy hajlandó elmenni egy konzultációra! senki nem megy el helyetted! de ha van fél millád magánklinikára akkor menj oda. :D
9/9 anonim válasza:
Azert nem jártam még utána mert még legalább egy gyereket szeretnek szoptatni, addig úgysem megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!