Anyajegyet arcról érdemes eltávolíttatni?
Második vagyok.
Persze, hogy ne neki mondd:D Mondd a bőrgyógyásznak, hogy ajánljon neked sebészt, mivel először bőrgyógyászhoz menj el, ő fog elküldeni a sebészetre, anyajegy-eltávolítással felesleges plasztikai sebészhez menni. Nekem speciel azt mondta a bőrdoki, hogy egészségügyileg bár nem indokolt az eltávolítás, de ha panaszom van, akkor nyugodtan vágassam ki. Volt, hogy belenőtt egy pattanás, meg esztétikailag zavart, bár sokan mondták, hogy a szexepilem :D De tényleg nagy volt nekem, és úgy döntöttem, eltávolíttatom. A házi orvos is mondta, hogy az arcot sok napfény éri, és tényleg jobb, ha levetetem. Meg nekem is nőtt benne pár szőrszál, és már nagyon utáltam, de nagyon bízom ebben a hegképződés elleni krémben is, amint hétfőn kiveszik a varratokat, vadul elkezdem kenni vele :)
Amúgy nem nagy ügy ám egy ilyen ambuláns műtét, bármelyik sebész megcsinálja, ezért aztán nem kell fizetőshöz menned. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!