Háziorvos házhoz hívásakor muszáj pénzt adni neki?
Nem nagy szenzáció, hogy kihívod a háziorvost, csak csodát ne várj. Gyógyszereket fog felírni, amiket nem fog helyetted kiváltani, tehát a gyógyszertárig így is-úgy is el kell szenvedned magad. Ha pedig ilyen szinten rosszul vagy, hogy a házból se tudsz kimenni, akkor kórházba kell menned és infúziót kapnod. És a háziorvos úgyszintén nem az az ember aki be fog vinni téged a kórházba.
Ezért érné meg inkább ha csak telefonálnál neki tanácsot kérni.
Nyugodtan hívd ki kérdező.
Kötekedőkkel meg ne foglalkozz :)
Tényleg luxus ilyesmi miatt kihívni, csak veszélyezteted őt is, mert nagyon könnyen fertőznek az ilyen vírusok.
Normális állapotú, felnőtt ember nem szárad ki csak így.
Nekem is volt ilyen betegségem, volt, hogy konkrétan nem bírtam már felkelni a földről és a wc előtt aludtam órákat, utána pedig annyira kiürültek belőlem az ásványi anyagok h begörcsölt még a lábszáram is. Mégis élek. Várni kell, amíg elmúlik és kva lassan kell inni és csakis hideget és óvatosan kell visszaszoktatni magad a kajára. Ja és Smectát célszerű inni, oldd meg h hozzon neked valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!