Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Háziorvos házhoz hívásakor...

Háziorvos házhoz hívásakor muszáj pénzt adni neki?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy ez beletartozik a munkájába, azért rendel ilyen keveset egy nap, hogy a fennmaradó időben házhoz menjen. Hányás-hasmenés miatt kéne kihívnom a dokit...

2016. jan. 8. 11:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez szerda óta tart, azóta semmi étel nem marad meg bennem, folyadék is csak nagyon kevés, lassan a kiszáradás szélén vagyok. Képzeld szedek Lactivot, ami sz@rt sem ér, a gyógyszertárba nem tudok most elmenni, mivel semmi erőm nincs, a lakásban sem tudok közlekedni. Nincs senki, aki hozna nekem gyógyszert, mivel jelenleg egyedül vagyok itthon. Nem hiszem, hogy akkora szenzáció, hogy ezért már kihívom az orvost, mikor jön a hétvége és nem szeretnék kiszáradni. Ja és a gyógyszer sem marad meg bennem...
2016. jan. 8. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

Nem nagy szenzáció, hogy kihívod a háziorvost, csak csodát ne várj. Gyógyszereket fog felírni, amiket nem fog helyetted kiváltani, tehát a gyógyszertárig így is-úgy is el kell szenvedned magad. Ha pedig ilyen szinten rosszul vagy, hogy a házból se tudsz kimenni, akkor kórházba kell menned és infúziót kapnod. És a háziorvos úgyszintén nem az az ember aki be fog vinni téged a kórházba.

Ezért érné meg inkább ha csak telefonálnál neki tanácsot kérni.

2016. jan. 8. 13:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Volt már ilyen, kaptam injekciót és jobban lettem. Mint írtam fentebb, a gyógyszer sem marad meg bennem...
2016. jan. 8. 13:38
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha volt már ilyen korábban akkor miért kell megkérdezni?
2016. jan. 8. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Nyugodtan hívd ki kérdező.

Kötekedőkkel meg ne foglalkozz :)

2016. jan. 8. 14:37
 16/17 anonim válasza:

Tényleg luxus ilyesmi miatt kihívni, csak veszélyezteted őt is, mert nagyon könnyen fertőznek az ilyen vírusok.

Normális állapotú, felnőtt ember nem szárad ki csak így.

Nekem is volt ilyen betegségem, volt, hogy konkrétan nem bírtam már felkelni a földről és a wc előtt aludtam órákat, utána pedig annyira kiürültek belőlem az ásványi anyagok h begörcsölt még a lábszáram is. Mégis élek. Várni kell, amíg elmúlik és kva lassan kell inni és csakis hideget és óvatosan kell visszaszoktatni magad a kajára. Ja és Smectát célszerű inni, oldd meg h hozzon neked valaki!

2016. jan. 9. 05:07
 17/17 anonim ***** válasza:
infúzió szükséges lehet. én volt, hogy elmentem taxival ügyeletre, és egész nap a kórházban feküdtem, amúgy nem is tudom, mi lett volna, nagyon legyengültem. ezt az orvos lehet, hogy felismeri, de ha nagy ban van, úgyis el kell menned a klinikára.
2016. jan. 9. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!