Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ezzel mire számíthatok ha nem...

Ezzel mire számíthatok ha nem adnak rokkantsági járadékot?

Figyelt kérdés

még nem küldtek róla papírt de elöttem beszélték meg az orvosok szóval hallottam...43% és nem adnak járadékot mert ahhoz 80% kell.most ilyenkor mi van? fizikai munkát nem tudok végezni szellemihez nincs képesítésem.nem adnak semmit én meg mehetek a nyílt munkaerőpiacra visza?ahol esélyem sincs.másodfokra sem érdemes menni mert nincs az az orvos aki megduplázza a százalékomat.

mi lesz?átképzés?másféle ellátás? vagy mehetek pereskedni az emberi jogok bíróságára?

2016. jan. 4. 15:47
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
0%

mennyi zseniális "szakértő" van itt.ennyi erővel mindenki munkaképes hiszen stephen hawking mozogni sem tud mégis dolgozik,mint tudós az agyát használja.

szóval nektek nyugdíjat sem kell fizetni mert 75éves korotokig dolgozhattok bármit.amikor már nem akkor mentek tudós képzésre aztán dolgozhattok tovább halálotokig.

nyilván az emberek jó kedvükből nyújtják be az ellátási kérelmeket azért a havi néhány tízezer forintért.

nyilván a munkahelyeken is kapkodnak a rokkantakért.

nem szorít a másik cipője amig bele nem kell lépni igaz?

2016. jan. 8. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!