Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Benőtt a körmöm, mit tehetnék?

Benőtt a körmöm, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Már lassan 2 hónapja, hogy a nagylábujjamon benőtt a köröm, nem nagyon piros, de piros, és fel van duzzadva, dagadva. Annyira nem tartom vészesnek mert tudok járni rendesen, meg cipőt hordani, meg minden.

Szélén megnyomom nem fáj, csak egy ponton fáj, ha a lábujjam sarkán nyomom meg, ott eléggé fáj. Sajnos kivágni nem igen tudom, mert a multkor megprobáltam és elég balf**zul vágtam.

Csak olyanok irjanak, akikkel van/volt már ilyen.

Esetleg műtéti beavatkozás vagy amit szoktak ilyenkor csinálni, az milyen? Valakinek volt már?

2015. dec. 22. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem Tetran krém segített levinni a gyulladást pár nap alatt, utána már nem fájt és ki tudtam végni a benőtt körmöt, jóddal fertőtlenítés és Tetran krém.
2015. dec. 23. 08:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Hmm, szóval tényleg ilyen hatásos lehet, mindenképp ki kell probálnom.
2015. dec. 23. 10:25
 13/14 A kérdező kommentje:
De hát akkor végül is nekem is csak a gyulladás miatt fáj, ha nem lenne begyulladva nem is fájna vagy mi?
2015. dec. 23. 10:57
 14/14 szamo77db ***** válasza:
Nekem már vagy 15 alkalommal le kellett venni, gennyezett, vérzett, fájt. Ezt a sebészeten csinálják, teljes érzéstelenítésben. Nem érzel belőle semmit, a műtét után viszont fáj a helye. De szabad rá fájdalomcsillapítót bevenni. Az orvos azt mondta, hogy soha ne vágjam ki a szélét, csak egyenesen, a hosszát szedjem le. Egy manikűrolló már eltört, mert elég kemény a körmöm. De legalább azóta nyugtom van.
2015. dec. 24. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!