Benőtt a körmöm, mit tehetnék?
Már lassan 2 hónapja, hogy a nagylábujjamon benőtt a köröm, nem nagyon piros, de piros, és fel van duzzadva, dagadva. Annyira nem tartom vészesnek mert tudok járni rendesen, meg cipőt hordani, meg minden.
Szélén megnyomom nem fáj, csak egy ponton fáj, ha a lábujjam sarkán nyomom meg, ott eléggé fáj. Sajnos kivágni nem igen tudom, mert a multkor megprobáltam és elég balf**zul vágtam.
Csak olyanok irjanak, akikkel van/volt már ilyen.
Esetleg műtéti beavatkozás vagy amit szoktak ilyenkor csinálni, az milyen? Valakinek volt már?
Kérdés: miért vártad meg ameddig idáig fajul a dolog?
Manikűrös, vagy bőrgyógyász szerintem megoldja.
Több lehetőséged van.
1. Elmész pedikűröshöz, de nem biztos, hogy ő rendesen ki tudja vágni.
2. Elmész a sebészetre, ahol kivágják.
3. Ha először nőtt be és kivágás után nem nő vissza, akkor nem kell ez a lehetőség, de nekem állandóan újra benőtt, így lézeres műtéttel oldottuk meg. Nem kevés pénz, de azóta nincs panaszom.
2-esnek, nem vártam meg, irtam is, hogy probáltam kivágni normálisan, csak éppen sz*arul sült el a dolog. :s
Sebészettel kapcsolatban tudtok mondani dolgokat? Mennyire fáj meg stb..? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!