Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Benőtt a körmöm, mit tehetnék?

Benőtt a körmöm, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Már lassan 2 hónapja, hogy a nagylábujjamon benőtt a köröm, nem nagyon piros, de piros, és fel van duzzadva, dagadva. Annyira nem tartom vészesnek mert tudok járni rendesen, meg cipőt hordani, meg minden.

Szélén megnyomom nem fáj, csak egy ponton fáj, ha a lábujjam sarkán nyomom meg, ott eléggé fáj. Sajnos kivágni nem igen tudom, mert a multkor megprobáltam és elég balf**zul vágtam.

Csak olyanok irjanak, akikkel van/volt már ilyen.

Esetleg műtéti beavatkozás vagy amit szoktak ilyenkor csinálni, az milyen? Valakinek volt már?

2015. dec. 22. 21:11
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Esetleg privátban is irhattok. :s
2015. dec. 22. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:

Kérdés: miért vártad meg ameddig idáig fajul a dolog?

Manikűrös, vagy bőrgyógyász szerintem megoldja.

2015. dec. 22. 21:17
 3/14 anonim ***** válasza:
*pedikűrös, bocsesz
2015. dec. 22. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Helló , gyógypedikűröst keress fel . Sebészet bevágja vagy beszakítja , később letépheti . Ott a mázli játszik szerepet a gyógyításban nem a profizmus .
2015. dec. 22. 21:18
 5/14 anonim ***** válasza:

Több lehetőséged van.

1. Elmész pedikűröshöz, de nem biztos, hogy ő rendesen ki tudja vágni.

2. Elmész a sebészetre, ahol kivágják.

3. Ha először nőtt be és kivágás után nem nő vissza, akkor nem kell ez a lehetőség, de nekem állandóan újra benőtt, így lézeres műtéttel oldottuk meg. Nem kevés pénz, de azóta nincs panaszom.

2015. dec. 22. 21:20
 6/14 A kérdező kommentje:

2-esnek, nem vártam meg, irtam is, hogy probáltam kivágni normálisan, csak éppen sz*arul sült el a dolog. :s

Sebészettel kapcsolatban tudtok mondani dolgokat? Mennyire fáj meg stb..? :/

2015. dec. 22. 21:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem már 3x műtötték ha gondolood írj egy privit
2015. dec. 22. 22:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nyáron ugyanígy voltam mint te. De nálam odáig fajult, hogy már nagyon gyulladt és gennyes volt. Mikor már eszméletlenül fájt, akkor neten olvasgattam róla, és találtam két kenőcsöt. Betandint vettem és Tetrant. A betadinnal lefertőtlenítettem, a tetran pedig antibiotikumos kenőcs, levitte a gyulladást, és ki tudtam vágni a benőtt részt. Rendbe jött teljesen szerencsére, azóta semmi ilyen gondom, de nem akarom elkiabálni. Kipróbálhatod ezeket vészhelyzet esetén, nekem segített, viszont jobb ha megnézeted egy orvossal. Jobbulást!
2015. dec. 22. 23:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Ó, idáig a leghasznosabb válasz, köszönöm a tanácsodat, ki fogom próbálni mindenképp, nagyon köszönöm.
2015. dec. 22. 23:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Szívesen! :) Sajnos én is megszenvedtem vele, azért írtam le neked a tapasztalataim. Majd írj mi újság:)
2015. dec. 22. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!