Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A bőr és nemibeteggondozó...

A bőr és nemibeteggondozó miért van egy osztályon?

Figyelt kérdés
semmi köze a kettőnek egymáshoz
2015. dec. 21. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne közük egymáshoz. Sok nemibetegség bőrproblémákat okoz te lángész.
2015. dec. 21. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Te melyiknek vagy szakértöje, vagy mindkettönek? kedves kérdezö!
2015. dec. 21. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Véletlenül a fül-orr-gégészet is egyben van.
2015. dec. 21. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
A nemibetegségek túlnyomó töbsége bőrproblémával indul...
2015. dec. 21. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nemibetegséggel,gombával(antibiotikum miatt lett a makkomon mielőtt másra gondolnátok)urológushoz mentem,aki simán kezelt.

Urológus is kezeli a nemibajokat,kiütéseket,dudorokat stb és ott diszkrétebb a vizsgálat,vizsgálat alatt elfüggönyzött vizsgálóba az orvossal négyszemközt vagy,míg bőrgyógyászaton premier plánba megy minden,nem törödve,hogy milyen kellemetlen eleve az egész szitú.

Ha nőknêl gomba,kiütések,szín elváltozás a nemiszerven,fertőzés,folyás változik meg nőgyógyászukhoz mennek,nem a a bőrgyógyászatra!

Valamilyen szinten jogos kérdés szerintem és igen is elkülönített vizsgálót kellene kialakítani a bőrgyógyászaton is a betegekre is gondolva,csak egy kis apróság éy máris kevésbbé lenne kellemetlen ha ott köt ki valaki.

2015. dec. 25. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért vannak egy osztályon, mert a bőrgyógyász egyben nemibeteggondozó is. Baromság lenne, ha futkosnia kellene az osztályok között a dokinak. Neked az sem lenne jó. Akkor meg azt kérdeznéd, hogy miért nincsenek ezek egy osztályon?
2015. dec. 25. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem az egy osztályonnal van szerintem sem a baj,hanem hogy tesznek a diszkrécióra.

Egy elfüggönyzött vizsgálót mindenhol meg lehetne valósítani már ha érdekelné őket a beteg szeméremérzete.

Bizony nekem van ismerősőm aki igaz boxerig vetkőzött le,picit az ágyéknál beljebb tolta a boxert de így is kellemetlenül érezte magát és ott ücsörgött kávét iszogatva,őt bámulva,cseverészve az orvoson kívül még 3 nő.Na ezt nem engedném.

2015. dec. 25. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!