Hogy oldják meg a cső levezetését ha altatnak?
Figyelt kérdés
Vastagbél- és gyomortükrözésem is lesz, altatásban végzik (nem mélyaltatás de aludni fogok) mert sajnos előző alkalommal nem sikerült az "alsó" vizsgálat dupla bódítás után sem. A gyomortükrözésnél sem eszek ébren, nagyon nagyon félek, le tudják úgy nyomni a csövet hogy nem vagyok egyáltalán magamnál? Mindenütt azt olvastam hogy a nyelésnél fontos hogy a beteg közreműködjön.
Kérlek csak normális hangnemben írjatok, így is eléggé kivagyok:(
2015. dec. 8. 19:49
11/13 A kérdező kommentje:
Ja és nekem olyan másfél óra kellett hogy ne tűnjek részegnek, kísérőt vigyél mindenképp.
De szerintem megérte, én legközelebb is így csináltatnám, remélem persze nem kell! De akkor már nem félnék!
2015. dec. 9. 19:56
13/13 anonim válasza:
Nnnna ugye, hogy ugye? Mondtam :)
Köszi, hogy visszajeleztél!
Üdv. elernyedős voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!