Miből áll egy végbéltükrözés? Fájdalmas ha nem altatnak? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
El kell mennem egy ilyen vizsgálatra és az altatást nem engedik egyéb egészségügyi okokból. Nagyon félek.
17/L
2014. jún. 30. 16:45
1/7 anonim válasza:
Fájdalmasnak nem mondanám,inkább kellemetlen és picit megalázó.
2/7 anonim válasza:
nekem szerencsére nem volt, de ismerek több olyat akinek igen és Édesapám orvos. Bóditással sem lehet? AZt mondják nagyon kellemetlen...
3/7 anonim válasza:
Miért lenne megalázó? Ez a beteg fejében dől el. Ha úgy állsz hozzá, hogy neked akarnak segíteni, akkor nem lesz az. OK, le kell venni a fehérneműt és bemutatni a végbélnyílást, ez még önmagában nem megalázó.
4/7 anonim válasza:
Mit kell bemutatni? Marhaság. Háttal fekszel az orvosnak, és még le is takarnak.
5/7 anonim válasza:
Igen, én is arra gondoltam, hogy hátul van. :-)
De ez is csak erősíti, amit írtam.
6/7 anonim válasza:
Azóta mióta a kérdésed kiírtad, már biztosan átélted. Hát én is, és nagyon nagy fájdalommal járt bódítás mellett is végig éreztem mindent.
7/7 anonim válasza:
Leszedálnak, mindenkinek más a fájdalom küszöbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!