Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A gerincprobléma felderítéséhe...

A gerincprobléma felderítéséhez elég egy CT, vagy mindenképpen kell MR is?

Figyelt kérdés
4 vagy 5 évvel ezelőtt az uszodában volt egy kisebb balesetem ami elég kellemetlen fájdalommal járt. Idővel kimaradt, de most újra előjött. Azt szeretném tudni, hogy egy CT elég ahhoz, hogy kiderüljön ha a porckorong kitüremkedik és nyomja az ideget? Elsősorban takarékossági megfontolásból kérdezem, mert tudtommal a CT kb feleannyiba kerül mint az MR. Háziorvosom esélytelen, hogy adjon beutalót, mindig csak fizióterápiára küld és azt ismételgeti, hogy huszon évesen nem okozhat ez problémát nekem. Hát egyelőre én jobban tudom, mint ő, hogy mennyi problémát okoz, és kész vagyok elmenni magánvizsgálatra. Előre is köszi a választ.
2015. nov. 10. 15:27
 1/1 anonim ***** válasza:
kimutatja
2015. nov. 10. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!