Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fáj a térdem, mit csináljak?

Fáj a térdem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyik nap fociztunk és nem tudom rosszul adhattam ki vagy nem tudom,de olyan éles fájdalmat éreztem hogy... Azóta jóval csökkent, sőt csak megterheléskor jön elő,amikor nyújtott lábbal rugók a labdába! Ez ficam lehet vagy szalag szakadás,hétköznap sétálás,futás közben nem érzem....1 hét eltelt azóta,de mindig elő jön ha teljes bele adással focizok! Csak jegeljem 1-2 hétig vagy forduljak orvoshoz?
2015. nov. 5. 21:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Pihentesd
2015. nov. 5. 21:58
 2/3 anonim válasza:
fordulj orvoshoz
2015. nov. 6. 18:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Hasonló volt nekem is. Elmentem vele a háziorvoshoz, és kértem, hogy utaljon be ortopédiai szakrendelésre valamint már megelőzőleg, küldjön el Röntgen felvételre. Késszéggel meg is tette, és a felvételekkel a birtokomban mentem már a szakrendelésre. Ott megállapították mi a fájdalom oka, és megfelelő kezelést adtak rá. (Gyógyszer és fizikoterpáia). Elsőre kevésnek bizonyult és meg kellett ismételni. Utána helyre jött és lekopogom örülök, hogy léptem mert sokkal jobb lett. Ezt az utat javaslom neked is. Sok sikert !!
2015. dec. 3. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!