Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mindenképp látszik kívülről...

Mindenképp látszik kívülről egy bordarepedés?

Figyelt kérdés
Vannak kék foltok, illetve milyen fájdalommal jár egy ilyen baleset? Esetleg később alakul ki elszíneződés a bőrön? KÖszönöm a válaszokat.
2010. márc. 18. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mindig látszik,nekem is volt,de nem látszott kívülről semmi! Egyébként rettentően tud fájni:S
2010. márc. 18. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem "csak" bordazúzódásom volt, de iszonyatosan fájt. Levegővétel, lefekvés és felkelés kész tortúra volt. Nem lett kék foltom, de ez egyénenként változó. Ha bekékül, akkor az elég hamar látszik, napok múlva már nem fog elszíneződni.
2010. márc. 18. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem. Remélem mihamarabb vissza tudok menni dolgozni :)

köszi

2010. márc. 18. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell látszania, még a törésnek sem, csak a röntgenen. Nekem azt modták a röntgen után, hogy nincs repedés, mégis kegyetlenül fájt egy pár hétig.
2010. márc. 18. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!