Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fáj a far, farokcsontom...

Fáj a far, farokcsontom eltörhetett?

Figyelt kérdés
Egy balesetbe elestem 1 hete, voltam kivizsgáláson de a karomat nézték röntgenen, kaptam rá 1 hétig gipszet, viszont érzem a farok csontomat is ha pl ágyról kelek fel van egy pont mikor érzem, egy tompa fájás, na meg ha összeszoritom akkor is érzem, de nem emlékszem hogy ráestem volna. hogy érzem érezném ha eltört volna ? akkor mikor kivizsgáltak még nem figyeltem, vagyis nem tünt fel, csak most 1 héttel késöbb
2015. nov. 1. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Menjél vissza oda, ahol először is vizsgáltak, és mondd el a panaszodat.
2015. nov. 1. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha repedés vagy törés lenne, valószínűleg mindig fájna, ha pedig kicsit meg is nyomod, nagyon. De ha nyugtalanít a dolog, menj vissza a baleseti sebészetre.
2015. nov. 1. 10:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, hát nem fáj mindig, ez nyugtató, tudok rendesen menni, az is lehet hogy zúzódás, még várok vele , ha nem múlik el akkor visszamegyek. Na és mit szoktak ezzel csinálni ? még ha meg is néznék és találnának egy repedést, mi az eljárás ?
2015. nov. 1. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!