Mit kell tennem ebben az esetben?
Első munkavállalás. Munkaügyi hivatalban nem vagyok regisztrálva. Segélyt nem igényeltem, nem is kapok.
Nagy valószínűséggel ezt nem tudják a munkahelyemen, így ilyen kéréssel fordultak hozzám.
Menjek be a munkaügyre, kérjem kis a hajtogatós TB kiskönyvet - és függesztessem fel a segély folyósítást amennyiben részesültem benne, és kérjek igazolást a háziorvosomtól hogy nem állok semmilyen komolyabb kezelés alatt. Utóbbival nincs is gondom. De...
Mivel még nem dolgoztam, nem is regisztráltam a munkaügyön nem rendelkezem TB kiskönyvvel.....annyi féle opció terjeng a neten hogy nem tudom mit tegyek, főleg hogy olyan szoros a határidő hogy örülök ha időben elcsípem a cégnél az üzemorvost ha ezeken túl vagyok. Szóval van olyan opció hogy: ne foglalkozzak a kiskönyvvel, majd ad a munkáltató...kitöltve....
másik opció: vegyek papír-írószerben kiskönyvet, regisztráljak a munkaügyön....
utolsó opció: menjek egyből a munkaügyre, majd ott adnak kiskönyvet, egyből regisztrálnak, és beviszik a rendszerbe hogy xy helyen kezdek a mai naptól. Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!