Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha valaki bemegy abba a...

Ha valaki bemegy abba a kórházba ahol született mondjuk egy vizsgálatra, akkor a gép kiadja nekik, hogy ő ott született?

Figyelt kérdés

Mondjuk az adatai alapján, pl neve vagy tajszáma alapján. Mert ugye azt beírják a gépbe. Akkor egyből kidobja ha járt már abban a kórházban vagy abban született, vagy ahhoz jobban utána kell nézniük.

Tehát a kérdés az, ha pl valakivel történik valami és sürgősen kórházba kell menni, ott felveszik az adatait, az alapján egyből tudják, hogy ő ott született?

2015. okt. 8. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez érdekes mert általában mindennel együtt elkérik a TB kártyát. Ez mutatja nekik hogy te már jártál-e már ott de azt nem tudom látják-e hogy ott születtél-e.

Megjegyezték neked egyébként?

De mondjuk úgy lehet hogy szülőváros alapján jönnek rá mert az adott városnak csak egy kórháza van. Akkor gondolom biztos hogy nem Budapesten születtél, bár ott is rá lehet jönni mert a kerületszám benne van a személyiben és ha az adott kerületnek csak egy kórháza van.

2016. máj. 11. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is ez lehet. Mosolyogtak, hogy jaj hát itt született :D Igen, Cegléd, ez az egy kórház van. Pesten nem lett volna ilyen az biztos.
2016. máj. 11. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:

de ott is lehet, ha a kerületnek csak egy kórháza van, mert a kerületszám bent van a személyiben.

Egyébként én is voltam ott mégsem mosolyogtak a képembe, hogy ott születtem... még az a szerencse

2016. máj. 11. 15:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Ahogy belépsz, a gép már tudja. És szól a nővérnek. Ennyi
2016. máj. 19. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!