Speedeztem, és holnap vérvételre megyek. Vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Holnap B kategóriás jogosítvány megszerzése végett, orvosi vizsgálatra kell mennem. De,1 napja speedeztem egy buliban (rávettek).
Kimutatja ezt a vérvétel? Aggódnom kellene?
2015. okt. 5. 22:19
1/10 anonim válasza:
"Rávettek"
Akartam válaszolni, de amíg ilyen mesékkel próbálkozol egy névtelen oldalon, addig nem fogok. :D
3/10 anonim válasza:
Ha nem kerik a vervizsgalatot drogra, akkor nem mutatja ki. Egyebkent fogyassz sok vizet, etelt, ami segiti a felszivodast. Vizsgalatot nem lehet tolni?
4/10 anonim válasza:
Ne aggódj, nekünk kellene aggódnunk! Még egy betépett hülye szombat-vasárnap hajnalban az urakon, éljen!!! Ne vezess, amíg nem nőtted ki ezt a droggal bulizós időszakodat,
5/10 A kérdező kommentje:
Joistenem.. A volt baratnom megcsalt atvert es buliban kiprobaltam. Hu de nagy dolog. Nem a kioktatasotokat kertem. Koszonom harmadik.
2015. okt. 6. 05:09
6/10 anonim válasza:
Mentség az mindig van, hülyegyerek! Most megcsalt a barátnőm, most ünnepelünk, most csak a haver miatt, most azért mert kattogok... szarom én le az egészségedet, de amikor komplett családokat irtotok ki hazafelé menet, mert a cuccborította agyaddal százzal mész a harmincas zónában, az nem túl vicces, tudod?!
7/10 A kérdező kommentje:
Te egy beteg ember vagy :DDDDDD
2015. okt. 7. 22:39
8/10 A kérdező kommentje:
Én nem les zarom a te véleményedet? :DDD
Kérdeztem valamit,pan cser vagy és nem tudsz választ adni. Innentől fo som telibe az arcodat szószerint :D
2015. okt. 7. 22:41
9/10 anonim válasza:
Ha rávettek, azt biztos hogy nem mutatja ki az orvosi vizsgálat. :D
Amúgy nem csinálnak drogtesztet ilyen esetben, mert az rengeteg pénzbe és adminisztrációba kerülne.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ! :)
2015. okt. 8. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!