Egy hónapja kértem időpontot genetikai vérvételre, de közbejött valami. Ha telefonálok, hogy ez a helyzet, esetleg el lehetne tolni másnapra/előző napra?
Bocsánat, ha ez hülye kérdés, de ilyen helyzetben még sohasem voltam. Ezt az időpontot is több, mint egy hónapja kértem és nagyon nem szeretnék még egy újabb hónapot várni...
Az a helyzet, hogy kezdődik az egyetem és ez az időpont pont úgy jön ki, hogy az előző gyakorlatról el kellene keretőznőm korábban, a másikról meg késnék... nagyon örülök neki. Azért jó lenne ezt elkerülni, mert elég fontos gyakorlatokról van a szó, ráadásul új csoportba megyek, új gyakorlatvezetővel, nagyon szépen nézne ki, ha késéssel indítanék.
Most ebben a helyzetben mit lehet csinálni? Esetleg el lehet tolni, előre hozni pár nappal (amúgy nem sürgős vérvétel, de jó lenne minél előbb megejteni), ha betelefonálok a klinikára és megkérdezem? Vagy ez esélytelen? Mert ha igen, akkor végső esetben írok a gyakorlatvezetőnek, hogy késni fogok, de nem jó szívvel...
Hát köszönöm, mindenképpen telefonálni fogok. Orvosira járok egyébként, szóval valószínűleg megértenének egy ilyen miatti késést az oktatók is...
Viszont ismerős vagyok abban az Intézetben, akik a vizsgálatokat csinálják. Esetleg menjek be és próbáljak beszélni velük, ők hátha meg tudják oldani a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!