Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyógytornára járt valaki az...

Gyógytornára járt valaki az I. ker. Maros utcába?

Figyelt kérdés
Kihez és milyen a tapasztalatod vele?

2015. okt. 1. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Én most járok másik budapesti önkormányzati rendelőbe, ott eddig 3 gyógytornász tartott nekem órákat.

Itt a legtöbb rajtad múlik, nem a gyógytornászon. Ha fájdalomtól kímélni akarod magad, és csak puhán hajtod végre a gyakorlatot, akkor sokkal kevesebbet használ, mintha tényleg odateszed magad. Eszközigény meg nem nagyon kell hozzá, nálunk pl. bokatornán bordásfalat (támaszkodáshoz), sámlit és labdát használunk csak.

2015. okt. 1. 12:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy jártam én gyógytornászhoz már, de a torna kihozott egy az eredetinél nagyobb problémát. Ezért most eléggé félek, és szeretnék ezúttal jóhoz kerülni, aki tényleg meg tudja ezt oldani, az oké, hogy nekem oda kell tennem magam, abban korábban sem volt hiba.
2015. okt. 1. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!