Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egyszerű megfázásra vérvétel?

Egyszerű megfázásra vérvétel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az normális dolog hogy a háziorvosom beutalt vérvételre mikor egyszerűen csak megfáztam? Máskor is voltam nála, akkor felírt lázcsillapítót és társait.. Egyszóval a szokásos eljárás. Ma pedig random beutalt vérvételre. Ez rosszat jelenthet?

2015. szept. 22. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Néha nem árt a vérvétel, évente ajánlaztos lenne mindenkinek, de majd kérdezz rá amikor visszamész a lelettel.
2015. szept. 22. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Számos betegségnek "megfázásos" tünetei vannak először. A háziorvosok rendszeres tájékoztatást kapnak az aktuálisan jelentősebb számban jelentkező fertőző betegségekről. A diagnózis közelítőleg pontos felállításához sok információra van szükség.
2015. szept. 22. 16:05
 3/5 A kérdező kommentje:
De mi lehet ennek az oka? Vírusos fertőzéssel utalt be, mikor csak megfáztam.
2015. szept. 22. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

1. A megfázás vírusos betegség (általában rhinovírus okozza)

2. Hasonló tünete sok betegségnek lehet

3. Nem árt a rendszeres vérvétel, ajánlott legalább évente, hogy időben kiderüljön, hogyha valami egyéb gond is van.

Az orvos nem "random" szokta beutalni a betegeket vérvételre. Ahhoz, hogy megfelelően tudja végezni a munkáját, szüksége van több információra, többek között nem árt, ha van a kezében friss vérkép.

2015. szept. 22. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy ilyen alapos háziorvosod van és nemcsak felír valamit.
2015. szept. 23. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!