Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lehetséges az ha valaki...

Lehetséges az ha valaki levágja a saját lábát életben marad? Még ha pár óráig is?

Figyelt kérdés
Tudom hogy baromság de ez valamilyen oknál fogva foglalkoztat engem, ezért szakképzet orvosok válaszát várom, igazábol bárkiét de szerintem az orvosok jobban tudják

2015. aug. 30. 03:17
 1/8 anonim ***** válasza:

nagyban függ attól, hol vágja le. nem mindegy, hogy bokánál vagy combtőnél.

de én 90%-ban arra tippelnék, hogy elvérzik így is, úgy is, azaz semmi esélye, max ha lejjebb vágja le, mivel kisebb már a nyomás is és kisebbek az artériák is, esetleg ha elszorítja, megúszhatja, de lényeg, hogy itt a vérveszteség az a tényező, ami miatt meghal vagy nem hal meg. Egyébként vannak ám olyan speckó esetek, amikor teljesen hihetetlen dolgok történnek, egy példa: egy idősebb nőnek a villamos levágta az egyik lábát, és az a nagyon éles és nehéz vaskerék olyan szépen "lehegesztette" neki az ereket, hogy hiába vágta a combjánál, alig vérzett, mikor kiért a mentő, és még csak fájdalmat se nagyon érzett, akkora shockban volt (ugye ez egy természetes védekező reakció, ha az embert ekkora trauma éri).

Szóval lényeg a lényeg h vannak kivételes, de érthető, logikus esetek, viszont ha csak úgy levágod egy fűrésszel és úgy hagyott, tuti hogy nagyon rövidesen kivérzik az illető.

2015. aug. 30. 05:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Választ
2015. aug. 30. 08:23
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Itt nincsenek szakképzett orvosok! Ez nem szakmai oldal.

Amúgy apukám úgy halt meg, hogy balesetben megsérült a combartériája. Állítólag 1-2 perc alatt elvérzett.....

2015. aug. 30. 09:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: Miröl beszélsz?
2015. aug. 30. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Arról, hogy itt unatkozó emberek válaszolgatnak, nem képzett orvosok. Tehát teljesen kompetens választ ne várj.
2015. aug. 30. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
A baleset pedig 2006-ban volt... :(((
2015. aug. 30. 13:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Részvétem...
2015. aug. 30. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Neki a villamos combban levágta:

https://www.youtube.com/watch?v=JxMqfyzVkaw

A lábát azt csonkolták a kórházban. (A szomszédunk volt)

Egy darabig mankóval járt, de aztán lett műlába.

2018. jún. 18. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!