Hívjak mentőt vagy ne?
Helló!
2 napja (ez a 3.) szédülök, rossz a közérzetem. Tegnap este feküdtem le aludni, még néztem az enyhén megvilágított szobát, amikor elkezdett forogni minden és fekete pöttyöket láttam, majd elsötétült minden, pár pillanatig mozogni se bírtam, a tévét hallottam, de sikerült felülnöm. Felébresztettem anyámat, aki eléggé megrémült. Ugye, holnap is dolgozik, hajnali öttől délután háromig nem lesz itthon. Ha holnap is ilyesmi dolog (ájulás, szédülés) történik, hívjak mentőt magamhoz, vagy csak orvoshoz menjek?
14/L
Ha bír menni az ember, megy. Mentőt akkor hív, ha nem bír menni.
Meg hát telefonon is lehet orvossal beszélni. Hátha csak a fronttól van, a hirtelen brutális lehűléstől, illetve hát a hetek óta tartó brutális hőségtől és az azutáni sokktól. Én nem is értem, hogy bírnak emberek munkába menni, mintha semmi se történne, engem baromira megvisel.
Ugye nem ehezteted magad? Mert nalam ez akkor fordult elo.
Amugy en mar holnap elmennek orvoshoz ha nem javul az allapotom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!