Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hívjak mentőt vagy ne?

Hívjak mentőt vagy ne?

Figyelt kérdés

Helló!

2 napja (ez a 3.) szédülök, rossz a közérzetem. Tegnap este feküdtem le aludni, még néztem az enyhén megvilágított szobát, amikor elkezdett forogni minden és fekete pöttyöket láttam, majd elsötétült minden, pár pillanatig mozogni se bírtam, a tévét hallottam, de sikerült felülnöm. Felébresztettem anyámat, aki eléggé megrémült. Ugye, holnap is dolgozik, hajnali öttől délután háromig nem lesz itthon. Ha holnap is ilyesmi dolog (ájulás, szédülés) történik, hívjak mentőt magamhoz, vagy csak orvoshoz menjek?

14/L

2015. aug. 18. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha bír menni az ember, megy. Mentőt akkor hív, ha nem bír menni.

Meg hát telefonon is lehet orvossal beszélni. Hátha csak a fronttól van, a hirtelen brutális lehűléstől, illetve hát a hetek óta tartó brutális hőségtől és az azutáni sokktól. Én nem is értem, hogy bírnak emberek munkába menni, mintha semmi se történne, engem baromira megvisel.

2015. aug. 18. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak orvoshoz menj
2015. aug. 18. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Ugye nem ehezteted magad? Mert nalam ez akkor fordult elo.

Amugy en mar holnap elmennek orvoshoz ha nem javul az allapotom.

2015. aug. 18. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
nekem buszrol sikerult igy leszalnom latas nelkul...epp nem ajultam.a vuszon nem.volt levego es egy budos ember buze beteritette....vizsgaltasd kimagad a biztonsag kesveert, de talan csakkamaszkor, fejlodes
2015. aug. 18. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
4 napos ünnep kezdődik, szerintem holnap reggel menj el orvoshoz. Jó lenne, ha valaki (barátnő, szomszéd néni, ismerős) el tudna kísérni, ha sokat kell gyalogolni, vigyél magaddal hideg vizet is. Lehet, hogy egyszerűen csak alacsony a vérnyomásod, frontérzékeny vagy, de az is lehet (nem írtál más tünetet ugyan), hogy esetleg elkaptál valami fertőzést, ki tudja, jobb, ha megnézeted. Ha kibírod, jobb lenne éhgyomorra menni, nem tudom, mennyire felszerelt a rendelő, elméletileg egy vércukor gyorstesztet meg tudnak csinálni.
2015. aug. 18. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!